Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Allround coach" van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Leer anderen versterking te bieden als voorvechter op drie verschillende fronten: levenskwesties, carrièrevraagstukken en geldzaken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 23, 2020
Prima
R
Ram
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 16, 2020
Go
J
Joyce
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 11, 2020
Prima service, en goede informatie
A
A.H.
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 9, 2020
prima
J
Jaapjan
3 beoordelingen2 beoordelingen
november 3, 2020
Programma werkt wat amateuristisch heb een telefoon en i pad nodig om beeld en geluid te hebben
W
Walter
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 3, 2020
Uitstekend
M
marian
3 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 26, 2020
Heel goed en makkelijk te regelen
N
Nel
7 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 19, 2020
Zeker aan te bevelen
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een online cursus “Allround coach” - zelfstudie (waarde € 799)
  • € 139,99 voor een online cursus “Allround coach” - met hulp van een docent (waarde € 949)
  • € 149,99 voor een online cursus “Allround coach” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 1.018,90)

In deze cursus “Allround coach” leer je op veel van vlakken ondersteuning te bieden en het leven op de rails te houden van mensen die het spoor even bijster zijn. Je krijgt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 15 maanden nodig om de cursus af te ronden. 

In de online cursus “Allround coach” komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Lifecoach - ontdek hoe je zelfvertrouwen, talent en assertiviteit in jezelf en in anderen kan aanwakkeren. Bovendien leer je omgaan met zingeving, stress en conflicten.
  • Carrièrecoach - leer mensen fluitend door hun loopbaan te wandelen door een carrièrepad uit te stippelen, sollicitatietraining te geven en om te gaan met carrièrevraagstukken.
  • Budgetcoach - ontdek hoe je de financiële situatie van je cliënt in kaart brengt, maand- en jaarbegrotingen opstelt en helpt in de omgang met geldproblemen.
  • Je eigen praktijk - maak kennis met het werkveld van een allround coach en het opzetten van een eigen praktijk. Zo kan je na de cursus helemaal voor jezelf aan de slag gaan - en voor anderen natuurlijk.

Voordelen “Hulp van een docent” + open-boek-examen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2020 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.