Online cursus "Elektronica voor beginners" van Laudius

Resterende tijd beperkt!
Tot 91% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ga met de stroom mee en verdiep je in het vakgebied van de elektronica dat niet meer uit onze wereld weg te denken is.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Elektronica voor beginners” - zelfstudie (waarde € 219)
  • € 49,99 voor een online cursus “Elektronica voor beginners” - met hulp van een docent (waarde € 289)
  • € 59,99 voor een online cursus “Elektronica voor beginners” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 358,90)

Hou jezelf niet langer in spanning en begin met een cursus “Elektronica voor beginners”. Tijdens deze cursus ontdek je de basis van de elektrotechniek, de techniek achter uiteenlopende apparaten en leer je op een veilige manier reparaties uit te voeren. Je krijgt 3 jaar lang toegang tot het cursusmateriaal maar gemiddeld zijn er zo’n 8 maanden nodig om de cursus af te ronden.

De cursus “Elektronica voor beginners” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Elektrotechniek (theorie en praktijk) - maak kennis met werken met (wissel)stroom, weerstand, spanning en de Wet van Ohm in verschillende apparaten. Oefen vervolgens zelf met batterijen, schakelaars, zekeringen, aardlekschakelaars, meetapparatuur en motoren.
  • Elektriciteit en veiligheid - ontdek wat je beter niet thuis kunt proberen, leer over aarding en om veilig om te springen met elektronica.
  • Basiskennis wiskunde - leer om te rekenen op je kennis van elektronica.
  • Electronica (theorie, praktijk en onderdelen) - ontdek de verschillen tussen analoog en digitaal, leer de werking van voedingen, koelingen en speakers onderdeeltje-voor-onderdeeltje. Zo bekijk je condensatoren, diodes, transformatoren, relais, draden en kabels.
  • Schakelingen lezen en begrijpen - leer schakelschema’s te lezen en op te stellen.
  • Zelf schakelingen maken - verdiep je in de werking van een printplaat, soldeerwerk en het maken van een eigen schakeling.

Voordelen “Hulp van een docent” + open-boek-examen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2020 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius


Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al 40 jaar lang deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.