Geen nieuwe meldingen

Wilgenlaan 37, Zwanenburg

1, 3 of 5 huidverjongende Carbon Laser gezichts-peelings bij Lavera Beauty in Zwanenburg, rand Amsterdam

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code LENTE. Ends 12-5.
Code toepassen
Meer dan 30 bekeken vandaag, dus handel nu!
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Deze behandeling is ontwikkeld om de huid te verjongen en werkt met een medisch mengsel van vitaminen en mineralen en laserstralen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Y
YHELPFUL REVIEWER
3 beoordelingen3 beoordelingen
april 7, 2021
Het was top behandeling Carbon Peeling , na de 1 ste keer gelijk resultaat gemerkt, de arts is super professioneel, heb ook nog een welkoms kado’s gekregen , een een uitgebreid huid advies . Topper ben helemaal tevreden er mee !

Over deze deal

  • 1, 3 of 5 Carbon Laser gezichts-peelings
  • Behandeling ontwikkeld om de huid te verjongen
  • Kan ingezet worden tegen fijne lijntjes, rimpels en slappe huid
  • Ook pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, rosacea en andere huidonvolkomenheden kunnen hiermee worden behandeld
  • De behandeling duurt ongeveer 45 min.:
    • Een mengsel met vitaminen en mineralen pakt de bovenste huidlaag om voor een zuiverende werking en versteviging te zorgen
    • Daarna wordt de Yag-laser ingezet om de diepere huidlagen te bereiken en dit mengsel te verwijderen

Fine Print

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 48 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. De behandeling is niet geschikt voor donkere huidtypen 5 en 6 (neem bij twijfel contact op met Lavera Beauty). Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lavera Beauty

Lavera Beauty is een professionele salon aan de rand van Amsterdam, in Zwanenburg, waar je terecht kan voor huidverjongende en huidverbeterende behandelingen, het verwijderen van permanente make-up en tatoeages en het behandelen van schimmelnagels. Bespreek je wensen in een consult en laat bijvoorbeeld acne, wijnvlekken, couperose en pigmentvlekken behandelen. Vollere lippen zijn mogelijk met filller hyaluronzuur. Lavera Beauty is gevestigd in een woonwijk en heeft een aparte ingang.