sluit
TTD Launch

Overture Clinic

Laan op Zuid, Rotterdam

Filler-behandelingen voor lippen, jukbeenderen, kin of kaak bij Overture Clinic in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 21-3.
Code toepassen

In een Notendop

Fillers kunnen gezichtskenmerken laten spreken en kleine en diepe rimpels laten opvullen, waarmee jij een diepe indruk kan achterlaten.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Filler-behandeling naar keuze:
    • 1 ml. fillers voor lippen
    • 1 ml. fillers voor jukbeenderen, kin of kaak
    • 2 ml. fillers voor jukbeenderen, kin of kaak
  • De behandeling duurt ca. 45 minuten
  • Het resultaat van fillers blijft gemiddeld 6-9 maanden zichtbaar
  • Voor optimaal resultaat zijn er 1-2 behandelingen nodig

Fillers kunnen de resultaten van ouder worden verzachten. Je kan er fijne rimpeltjes mee laten opvullen, de contouren in je gezicht accentueren of bepaalde gebieden voller maken. Bij Overture wordt er gewerkt met de merken Stylage en Croma.Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor de volgende zones: lippen, jukbeenderen, kaak en kin. Minimum leeftijd 18 jaar. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren. Niet geldig op feestdagen. Beschikbaarheid alleen op de zaterdag. Reserveren via schedule.clinicminds.com/services
3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Alleen voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Overture Clinic

Overture Clinic is een medisch cosmetische kliniek midden in Rotterdam - vlak bij de Erasmusbrug - gespecialiseerd in huid- en haarbehandelingen. In deze kliniek kan je het mooiste in jezelf naar voren brengen dankzij de artsen en huidspecialisten die gebruik maken van moderne technieken op het gebied van injectables, gezichtsbehandelingen en haarbehandelingen. Overture Clinic streeft ernaar een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en kan helpen de sterke features in het gezicht te accentueren. Signalen van veroudering kunnen worden verzacht en een frisse en jeugdige uitstraling wordt nagestreefd. Bij Overture kan je ook terecht voor algemene verfrissende gezichtsbehandelingen en een wenkbrauw- en wimperlift. Er wordt onder andere gewerkt met de eigen productlijn van de kliniek.