Geen nieuwe meldingen

Louati's Place

Breestraat 142, Beverwijk

Onbeperkt Oosterse tapas bij Louati's Place aan de Breestraat in Beverwijk

Kies optie

In een Notendop

Twee uur lang vliegen tapas je om de oren, waaronder kip met jus, olijven, groente-, vis- en kipkroketten, gebakken paprika en meer.

Wat je krijgt

  • Twee uur lang onbeperkt Oosterse tapas eten
  • Denk aan linzensoep, kip met jus, paprika, groente-, vis- en kipkroketten, hummus en gevulde eieren
  • In het centrum van Beverwijk
  • Mét speelhoek voor kinderen

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Tijdslimiet van 2 uur. Om verspilling tegen te gaan wordt voor elk niet-opgegeten gerecht € 1 gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Louati's Place

Bij Louati's Place snoep je van verschillende keukens die onze wereld rijk is. De Beverwijkse lunchroom serveert de hele dag door gerechten geïnspireerd op verschillende landen. Je waant je hier culinair niet alleen in een ander land, maar ook in een andere tijdzone. Je kan namelijk de hele dag door ontbijten (en lunchen trouwens). En ook voor de kids is er een andere wereld te betreden wanneer hun ouders aan de koffie zitten. Achterin de zaak bevindt zich een vrolijk huisje. Wanneer je dat binnenloopt, kom je in een uitgebreide speelhoek terecht. Waar ook de kinderen in de (speelgoed)keuken kunnen rocken en waar een koffer vol diertjes en andere speeltjes de grond siert. Het kleurrijke interieur van Louati's Place is op zijn beurt geïnspireerd op de Deense eenvoud en gezelligheid, ook wel "hygge" genoemd. Ontbijten en lunchen als een echte wereldburger dus, bij deze fijne plek in Beverwijk.

Louati's Place

Restaurant, Midden-Oosters