Geen nieuwe meldingen

The Green Elephant City Spa

Sint Maartenslaan 11, Maastricht

Wellness-entree voor één dag of één jaar lang bij The Green Elephant City Spa

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ontspan in een van de verschillende sauna’s, droom weg in de hottub of ontdek het rustgevende effect van de ijs- en infraroodwanden.

Wat je krijgt

  • Wellness-entree voor één dag of één jaar lang
  • Toegang tot verschillende sauna’s, een soda-bar, stoom- en voetenbaden en ijs- en infraroodwanden
  • Gevestigd in het hippe stadsdeel Wijck

  • Als je kiest voor één jaar lang entree, vergeet dan niet om alsnog jouw groupon binnen 3 maanden in te wisselen voor je abonnement

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Indien je hebt gekozen voor een jaar lang wellness-entree, wissel je groupon dan uiterlijk 3 maanden na aankoop in. Na inwisseling is jouw abonnement nog 12 maanden geldig.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0612 811 438, o.v.v. Groupon. Binnenlopen zonder reservering kan altijd, mits er voldoende plek is.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Green Elephant City Spa

Bij The Green Elephant City Spa ontsnap je aan de dagelijkse hectiek in de drukte van de stad. In het hippe stadsdeel Wyck loop je bij The Green Elephant Hostels - waar de spa gevestigd is - naar binnen voor verschillende ontspannende faciliteiten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de verschillende sauna's, een soda-bar, stoom- en voetenbaden en ijs- en infraroodwanden. Of kies voor een massage of gezichtsbehandeling. Het team van Maastricht City Spa staat op alle dagen van de week voor je klaar en maakt alleen gebruik van natuurlijke producten.

Facebook Instagram

The Green Elephant City Spa

Spa, Dayspa