Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Laan der Verenigde Naties 40, Dordrecht

1-10 paaldanslessen voor kinderen bij Maira Dance in Dordrecht

Kies optie
Promotie eindigt in:00:16:54

In een Notendop

Deze originele en intensieve sport helpt kinderen al van jongs af aan met de opbouw van diverse spiergroepen, acrobatiek en flexibiliteit.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Melisa
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 1, 2020
Ik vind het heel leuk, er is goede uitleg en het is een comfortabele sfeer. Ook heel motiverend, ik blijf zeker lessen volgen.
replied
View Comment +

Over deze deal

  • Paaldansen voor kinderen
  • 1, 5 of 10 lessen
  • Deze full body workout duurt 1,5 uur per les
  • Voor de ontwikkeling van balans, coördinatie en kracht
  • Gelegen in Dordrecht aan de Oude Maas
  • Gemakkelijk parkeren voor de deur

Deal-Voorwaarden

4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht 1 uur van tevoren telefonisch reserveren op 0616 561 015, o.v.v. Groupon. Kies je voor 5 lessen, dan is je rittenkaart na de eerste les nog 2 maanden geldig, een rittenkaart met 10 lessen is 4 maanden geldig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per kind te gebruiken. Minimaal 1 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Maira Dance Pole Sports

In Dordrecht vind je Maira Dance Pole Sports. Hier worden naast paaldanslessen, lessen in Aerial Hoop, Pilates en Stretch aangeboden. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen, omdat de lessen zijn gericht op verschillende niveaus. Bovendien kan je hier terecht voor een workshop in paaldansen, twerken, Burlesque, Belly Dance, Latin Vibes en Show Dance.