Geen nieuwe meldingen

Belvederelaan 24, Nunspeet

Leer paardrijden met 4, 8 of 12 paardrijlessen bij Manege Belvédère

Kies optie

In een Notendop

Krijg les van ervaren instructeurs en leer rijden op fijn geschoolde pony’s en paarden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 4 paardrijlessen voor 1 persoon (waarde € 64)
  • € 59,99 voor 8 paardrijlessen voor 1 persoon (waarde € 128)
  • € 89,99 voor 12 paardrijlessen voor 1 persoon (waarde € 192)

Tijdens een paardrijles van 60 minuten leren behulpzame instructeurs hoe je met het paard samenwerkt. Draf, galopperen en het paard op een goede, verantwoorde en ontspannen manier aansturen: je leert het hier. Deze lessen zijn bedoeld voor beginners, hier leer de basics van het paardrijden. De lessen worden altijd in kleine groepen gegeven. Voor de les wordt losse kleding aangeraden. Ook het schoeisel is belangrijk, draag een stevige schoen met een hakje zodat je voeten goed in de beugels blijven zitten. Het dragen van een cap is verplicht, deze kan je eventueel lenen bij de manege.

Manege Belvédère

Manege Belvédère bestaat ruim 30 jaar. Hier worden dressuur- en springlessen gegeven en Belvédère beschikt over twee rijbanen, een overdekte rijbaan en een grote buitenrijbaan. Zij verzorgen tevens buitenritten op de Veluwe.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0341 25 44 35, o.v.v. Groupon. Tijdens het reserveren worden er vragen gesteld over je ervaring als ruiter. Dit is van belang voor het indelen van de lessen.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: Geschikt voor alle niveaus voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. De introductielessen zijn 4-8 of 12 aaneengesloten lessen, 1x per week. Als je een beginnersles mist, kan je deze niet meer inhalen. Alleen geldig voor nieuwe leden. Het dragen van een cap is verplicht. Mocht je er geen hebben, kun je er 1 lenen bij de manege. Je wordt aangeraden om een makkelijk zittende broek en kaplaarzen of bergschoenen met een hak te dragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Manege Belvédère