sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Schoonheid by Meire

larenseweg 39, Hilversum

Manicure en/of pedicure inclusief nagellak bij Schoonheid by Meire in Hilversum

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je voeten en handen verzorgen, je nagelriemen worden verwijderd, je nagels geknipt en gevijld en er wordt een nagellak aangebracht.

Over deze deal

  • Manicure en/of pedicure
  • Inclusief het lakken van je nagels

  • Je nagelriemen worden verzorgd en verwijderd
  • Daarna worden je nagels geknipt en gevijld
  • Tot slot worden je nagels gelakt

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0684 130 177. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Schoonheid by Meire

Schoonheid by Meire heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Vrouwen en kinderen worden hier met persoonlijke aandacht en advies behandeld. Laat bijvoorbeeld je haar knippen, verven of behandelen met een botox- of keratinebehandeling. Of kom langs voor een manicure en pedicure inclusief gellak. Kom langs in de salon in Hilversum en ze hebben je graag om de juiste behandeling bij je wensen te vinden.