sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Massagepraktijk Paz

Laan op Zuid 141, Rotterdam

Rotterdam: massage naar keuze bij Massagepraktijk Paz

Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust op de massagetafel of word stevig aangepakt om sportblessures en fysieke klachten te verhelpen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
Y
Youna
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 12, 2022
Top masseur! Hij weet wat hij doet & heeft een heel schoon en nette praktijk!
R
R
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 11, 2022
Geweldig!! Wet goed waar hij het over heeft en weet de pijnpunten op een zachte manier weg te werken. Ook hele warme kamer en verwarmde olie. En tenslotte met een infrarood lamp om de spieren op te warmen. All met all: zeker voor herhaling vatbaar!
M
Maytrie
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 2, 2022
Perfecte service. Hij nam echt zijn tijd en gaf hele goede tips. Ook gaf hij oefeningen mee die ik kon doen om mijn postuur te verbeteren. Ik ga zeker terug!

Over deze deal

 • Massage naar keuze:
  • Ontspanningsmassage: voor een goede doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van je stofwisseling
  • Sportmassage: een krachtige massage welke kan helpen bij het voorkomen en herstellen van sportblessures
  • Rug-, schouder- en nekmassage: helpt om spieren weer te laten ontspannen en neemt het gevoel van pijn weg. De knopen worden aangepakt voor een betere bloedcirculatie en meer zuurstof aanvoer naar de spieren en omliggend weefsel
  • Zwangerschapsmassage: verlicht de fysieke klachten die kunnen ontstaan tijdens een zwangerschap en zorgt voor ontspanning
 • Voor 1 persoon
 • Kies uit 1 of 3 behandelingen
 • Gedurende 30 of 60 minuten
 • Gemakkelijk te bereiken met de metro

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 06 287 114 28. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag, vrijdag en zaterdag. Reserveren op basis van beschikbaarheid. Alle behandelingen dienen binnen 6 maanden te worden afgenomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Massagepraktijk Paz

Gevestigd in Rotterdam vind je saloneigenaar René Paz Rey. Hij is geboren en getogen in Cuba en heeft een passie voor de sport en fysieke gezondheid. Met niet alleen ervaring als fysio- en revalidatietherapeut, maar ook als sportmasseur, is hij overgekomen naar ons Kikkerlandje en heeft hij hier zijn eigen praktijk geopend. Bij Massagepraktijk Paz ben je aan het juiste adres voor een stevige en pijnverlichtende massage of om even bij te komen van een week hard werken.