sluit
TTD Launch

Studio Je Chri Che

Randstad 22-46, Almere

Ontspannings-, hotstone- of scrubmassage van 30 of 60 minuten bij Studio Je Chri Che in Almere

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je lichaam onder handen nemen met behulp van een ontspanningsmassage, scrubmassage of hotstone-massage en voel je weer helemaal zen

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Massagebehandeling naar keuze
  • Je hebt de keuze uit:
    • Ontspanningsmassage van 30 minuten
    • Hotstone- of scrubmassage van 30 minuten
    • Hotstone- of scrubmassage van 60 minuten

Ontspanningmassage

Deze massage is gericht op pure ontspanning. Het betreft een body-massage van 30 minuten met als doel je weer helemaal zen de studio uit te laten lopen. Een combinatie van verschillende massagetechnieken zal worden gebruikt om je lichaam tot rust te brengen.

Hotstone-massage

Bij deze massage-techniek worden verwarmde basalt-stenen op je lichaam geplaatst. In combinatie met het masseren van het lichaam, is deze behandeling ontworpen om ontspanning op het diepste niveau te creëren. Bovendien kan het effect van de warmte een heilzame invloed op je energiebalans hebben.

Scrubmassage

De massage-scrubbehandeling is een combinatie van een ontspannende massage en een huidreinigende scrub. Je gehele achterzijde van je lichaam wordt in deze weldaad meegenomen. De scrub die gebruikt wordt, is een geparfumeerde zalf. Deze is ontwikkeld om dode huidcellen plaats te laten maken voor een nieuwe, jonge en frisse huid.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op studiojechriche@gmail.com. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop, op maandag t/m zaterdag. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Studio Je Chri Che