sluit
TTD Launch
The deal you have selected is not available

Body Skillz Beauty

Maalderij 11, Nieuwerkerk aan den IJssel

Rugmassage van 45 minuten met naar keuze een extra behandeling bij Body Skillz Beauty in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kies optie

In een Notendop

Laat alles even los met een rugmassage, werk je kleur, je nagels en je wenkbrauwen bij en verlaat de salon als een herboren persoon

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Geniet van de 'relax' rugmassage van 45 min. met extra's naar keuze
 • Om even de dagelijkse sleur en stress te vergeten
 • Of gewoon een verwenmomentje voor jezelf
 • De salon bevindt zich in de sportschool van Body Skillz
 • Vul de massage aan met:
  • Een zonnebanksessie met uv en collageen van 10 min.
  • Een manicure + zonnebanksessie met UV en collageen van 10 min.
  • Een manicure + het verven van je wenkbrauwen/wimpers
  • Een wimperlift

Informatie behandelingen:

De zonnebank maakt gebruik van rood licht-fotobiomodulatie. Deze nieuwe led-technologie bestaat uit een combinatie modus met uv en collageen en helpt de collageenproductie te stimuleren. Dit helpt de huid bruin te worden en kan huidveroudering vertragen.

De manicure bestaat uit het in vorm vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen. Vervolgens worden je handen gescrubd en gemasseerd voor extra ontspanning. Als laatste stap wordt er een verzorgende handcrème aangebracht.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Verplicht telefonisch reserveren op 0685 709 233. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Annuleren minimaal 24 uur van te voren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Body Skillz Beauty

Beauty Skillz is onderdeel van Body Skillz, wat volledig in het teken staat van sport en voeding. Bij Body Skillz werk je aan je lichaam door te sporten en een gezonde levensstijl op bouwen, bij Beauty Skillz kan je vervolgens terecht om volledig te ontspannen en je lichaam aan de buitenkant aan te pakken. In het beautycenter heb je daarom de keuze uit tal van gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals massages, ontharing, manicure en de zonnebank. Je parkeert er ook nog eens gratis voor de deur.