sluit
V-Day

MD Beauty Line

Dijkshornhof 16, Tilburg

Vet verliezen door vet bevriezen met 1-3 cryolipolyse-behandelingen bij MD Beauty Line in Tilburg

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 1-2.
Code toepassen

In een Notendop

Vetophopingen op plekken waar die normaal lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
janneke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 6, 2021
Super professioneel geholpen en hele aardige dames, goede uitleg gehad !
M
Marga
3 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
september 6, 2022
Elke dag staat er wel een "aanbieding" online...het is maar net hoe je reclame wil maken...het adres klopt niet, maar ja dat aanpassen is schijnbaar erg moeilijk...al meer dan een jaar zit men bij de westermarkt in een zeer gehorig pand, niet echt gezellig en weinig prayvici en ontspannend want je hoort gewoon dat men ook met andere klanten bezig is. Als je belt om een afspraak te maken en hé zegt ik heb 'n grouponbon, dan is het standaard antwoord, sorry mevrouw maar deze helemaal vol. Dat heb ik al meerdere keren ondervondeñ, een medewerkerster die verre van vriendelijk is aan de telefoon. Op 't moment dat je wel met je groupon bon terrecht kan, krijg je na de behandeling te horen...als u een nieuwe afspraak wil maken dan kunt u ook hier naar toe komen, dan kan dat voor dezelfde prijs als de groupon aanbieding... (tja logisch want men moet commissie betalen aan o a groupon)
J
Judith
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
oktober 28, 2021
Lastig om een afspraak te maken. De nieuwe locatie is erg gehorig, weinig sfeervol. Je ligt in een kamer zonder plafond dus je hoort alle gesprekken, apparaten. Niet echt een luxe gevoel. Ik lag op een koude/kale stoel zonder handdoek eronder.

Over deze deal

 • 1-3 cryolipolyse-behandelingen
 • Vet verliezen door vet bevriezen
 • Pak ongewenst vet aan
 • Met de werking van ice, ice baby

Je hebt keuze uit de volgende zones:

 • 1 zone:
  • Onderbuik
  • Bovenbuik
 • 2 zones:
  • Onderbuik + bovenbuik
  • Beide armen
  • Beide benen
  • Love handles
  • Billen

Cryolipolyse

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 3 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0628 976 423, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kies je voor meerdere behandelingen, dan kies je bij de eerste behandeling je zone(s). De daaropvolgende behandelingen zijn dan van diezelfde zone(s). Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MD Beauty Line

Bij MD Beauty Line in Tilburg kan je je van top tot teen laten verzorgen om jouw innerlijke beauty naar buiten toe uit te stralen. Zo kan je er o.a. terecht voor een frisse gezichtsbehandeling, semi-permanente make-up, wimperlifting en henna brows. Ook voor het laten behandelen van striae, ongewenste haargroei, overtollig vet en oude tatoeages ben je hier in kundige handen. MD Beauty Line bevindt zich in het oosten van de stad in de buurt Huibeven.