Geen nieuwe meldingen

Hommelseweg 65, Arnhem

Laat je tanden bleken bij Medisch Centrum DerMO in hartje Arnhem

Resterende tijd beperkt!
Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop

De Whitening-gel wordt tot 3 keer toe op je tanden aangebracht waarna je 20 minuten kan ontspannen terwijl het led-licht zijn werk doet.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 12, 2020
Gunay is erg aardig en vakkundig
K
Katja
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 5, 2019
Erg vriendelijk personeel
S
Stephany
5 beoordelingen4 beoordelingen
mei 26, 2019
Heel aardig en kundig!
J
JeannetteTOP REVIEWER
10 beoordelingen7 beoordelingen
april 28, 2019
Prima service, goede uitleg en heel vriendelijk personeel.
A
Aicha
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 22, 2020
Goede en klantvriendelijke service van het personal als zowel de eigenaresse Cah. Cah geeft goede uitleg en denkt mee aan de wensen van de klant. Pressotherapie als prettig ervaren ben benieuwd als ik nog 2 keer geweest ben wat dan het eind resultaat is. Los daarvan heb ik een staakt beroep en komen mijn benen tot rust bij deze behandeling. Groetjes Aicha

Wat je krijgt

De beauty-behandeling ‘tanden bleken’ is ontstaan nadat de poging van Jack Sparrow en zijn bemanning om zwarte tanden hip te maken geen succes bleek. Maak schoon schip en laat je witte pareltjes stralen met een tandenbleekbehandeling bij Medisch Centrum DerMO.

Kies uit twee opties

  • € 44,99 voor 1x tandenbleekbehandeling van 3x 20 minuten (waarde € 100)
  • € 84,99 voor 2x tandenbleekbehandeling van 3x 20 minuten (waarde € 200)

Na een intakegesprek waarbij je o.a. de verwachte resultaten - op basis van je huidige tandkleur - getoond krijgt, begin je met tandenpoetsen. Als het ‘werkgebied’ schoon is, worden je lippen ingesmeerd met een beschermende gel. Voor extra bescherming van de lippen krijg je een bitje in je mond om je lippen van je tanden te scheiden. De Whitening-gel wordt op je tanden aangebracht waarna je 20 minuten kan ontspannen terwijl het led-licht zijn werk doet. Tot slot worden de laatste twee stappen (gel aanbrengen en je tanden 20 min. in het licht houden) nog twee maal herhaald voor een optimaal resultaat.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je (eerste) behandeling. Kies je voor twee behandelingen, dan heb je na de eerste nog 3 maanden de tijd om de tweede te ondergaan. Geldig op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 026 351 9951, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medisch Centrum DerMO

Bij het kleinschalige Medisch Centrum DerMO in hartje Arnhem wordt altijd de aandacht en tijd genomen voor een persoonlijke behandeling. Voor elke behandeling vindt er dan ook een intakegesprek plaats waarbij het hele traject stap voor stap wordt doorlopen. Als je van acne, littekens of andere onzuiverheden af wil, ben je hier aan het vertrouwde adres. Maar ook voor bijvoorbeeld microdermabrasie, couperose, tanden bleken of cavitatie staat de club fanatieke en ervaren medewerkers al meer dan tien jaar voor je klaar.

Medisch Centrum DerMO

Gebitszorg, Tandenbleken, Cosmetische behandelingen