In een Notendop
Ervaar de smaak van Bourgondisch Nederland in een spetterend diner waarmee Michelinchef Laurent Smallegange je imponeert.
Over deze deal
Dineren aan de haven betekent opspetterend water, een spetterend uitzicht en de Zeeuwse sfeer die er vanaf spat. Geniet van een spatzuiver zesgangendiner bij Michelinrestaurant Spetters.
Kies uit 4 opties
- € 99 voor een 6-gangenmenu van de chef voor 2 pers. (waarde € 178)
- € 149 voor een 6-gangenmenu van de chef voor 3 pers. (waarde € 267)
- € 198 voor een 6-gangenmenu van de chef voor 4 pers. (waarde € 356)
- € 297 voor een 6-gangenmenu van de chef voor 6 pers. (waarde € 534)
Met uitzicht op de haven en het vooruitzicht van een spectaculair zesgangendiner neem je plaats in het minimalistisch en strak ingerichte restaurant. En het prettige is dat je die avond over weinig anders hoeft na te denken dan of je een wijnarrangement bij je diner wil of niet. Het diner zelf is namelijk al helemaal voor je uitgedacht. De inhoud kan per dag verschillen, het enige wat we je kunnen verklappen is dat Michelinchef Laurent Smallegange er een spetterend feest voor je smaakpapillen van maakt. Toch nieuwsgierig? Neem dan vast een kijkje op het menu om een indruk te krijgen van het imposants dat de keukenbrigade er avond aan avond presteert.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant Spetters
Aan de Zeeuwse kust in havenplaats Breskens maak je op een spetterende manier kennis met Bourgondisch Nederland. Want chef Laurent Smallegange weet hoe hij lokale producten kan omtoveren tot een verfijnd diner. Al op jonge leeftijd opende hij met gepaste trots Restaurant Spetters, dat in het 25e levensjaar van de chef al bekroond werd met een Michelinster. Dat het keukenteam met deze topchef aan het roer culinair gezien uitzonderlijk presteert blijkt ook uit de 16,5 GaultMillau-punten die het restaurant scoort. Uiteraard voert vis op het Zeeuwse menu de boventoon en verzorgt de witte brigade elke dag spatzuivere gerechten waar de internationale allure en unieke aanpak vanaf spetteren.