sluit
V-Day

AnniLash Nail and Brow

Van Woustraat 236H, Amsterdam

Valentijnsdag: Microblading-behandeling van 2 uur bij AnniLash Nail and Brow in Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 1-2.
Code toepassen

In een Notendop

Met microblading zitten de 'haartjes' van je wenkbrauwen altijd goed en komt je oogopslag het best tot zijn recht.

Over deze deal

  • Microblading-behandeling van 2 uur
  •  Na het aanbrengen van een verdovende crème gebruikt een professional een microblade-pen om met inkt fijne lijntjes te etsen in de wenkbrauwen om zo haarachtige lijntjes in de wenkbrauwen te etsen
  • Van tevoren heb je een introducerend gesprek met de behandelaar
  • En na de behandeling krijg je advies over de nazorg

Over AnniLash Nail and Brow:

De naam van deze salon zegt het eigenlijk al: Wimpers, wenkbrauwen, nagels. Deze assets van Moeder Natuur komen onder de kundige handen van behandelaar Anni Vu tot hun volle glorie. Extensions aanbrengen en verwijderen, microblading, PMU, gellak, mani- en pedicure, eigenaresse Anni Vu draait haar hand er niet voor om. Ze heeft ruim 9 jaar ervaring in schoonheidssalons in Nederland, Japan & Vietnam en heeft onlangs de titel "PMU Royal Artist" gekregen van Phi Contour van Phi Academy. Ze is ook Master of training voor PMU, lashes extension & nails aan haar Anni Academy. Het is mogelijk om je nagelbehandeling te combineren met nail art voor de finishing touch. Anni hecht veel waarde aan hygiëne en goede service. Je vindt de salon in de Van Woustraat in de Pijp.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur. De laatste afspraak begint om 15.00 uur. Voor beschikbaarheid klik hier. Kies 'Permanente Make Up', dan 'PMU eyebrows' en klik op 'Microblading'. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over AnniLash Nail and Brow