sluit
TTD Launch

Puur van Alles in Rotterdam

Beneden Oostzeedijk 103, Rotterdam

Microdermabrasie of meso-behandeling van 40 minuten bij Puur van Alles in Rotterdam - Kralingen

Kies optie

In een Notendop

Goed concept: fijne beauty-behandeling, kopje koffie of thee, fijne outfit passen en stralend de Rotterdamse buitenwereld weer tegemoet.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Microdermabrasie of meso-behandeling van 40 minuten
  • Wat is eigenlijk het verschil tussen de twee behandelingen?

    • Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

  • Meso-behandeling

Mesotherapie is eveneens een peeling, maar werkt net iets anders. Met een ‘meso-gun’ wordt er relatief ondiep in de huid werkzame stoffen als hyalonzuur, vitaminen en anti-oxidanten in de huid gespoten, terwijl er tegelijkertijd miniscule gaatjes in de huid worden aangebracht om de doorbloeding en aanmaak van nieuwe collageen-cellen te stimuleren en de huid te openen.

  • De microdermabrasie-behandeling is inclusief uitgebreide reiniging, skinpeeler en masker
  • De mesotherapie-behandeling is inclusief uitgebreide reiniging en masker

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 010 737 1491. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Puur van Alles in Rotterdam

Koffie of een beautybehandeling? Verzorging of thee? Waarom zou je kiezen als je het allemaal kan krijgen. Zeker als het Puur is. Bij Puur van Alles in Rotterdam - in de richting van de voorschoterlaan - kan je terecht voor een ontspannende beautybehandeling en een geurende kop koffie. Nog een nieuwe blouse nodig? Bij Puur verkopen ze ook modieuze kleding.