Geen nieuwe meldingen

Modern Acupunctuur

Van Bijnkershoeklaan 387,, Utrecht

Acupunctuur-, acupressuur- of cupping-behandeling bij Modern Acupunctuur in Utrecht

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 68% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Kies voor een behandeling die bij je past bij deze moderne acupunctuur in Utrecht.

Wat je krijgt

  • Acupunctuur, acupressuur of cupping behandeling
  • Tijdsuur per behandeling: 30 minuten + 5 minuten intake

  • Uitleg behandelingen:
    • Acupunctuur is een behandeling waarbij op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – nauwgezet dunne naaldjes worden geplaatst om blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

    • Acupressuur is een massagebehandeling die sterk verwant is aan acupunctuur en er ook op gericht is vitale energie weer te laten stromen door blokkades op te heffen en je lijf zo weer te stimuleren zichzelf in balans te krijgen (maar dan dus met een breed scala aan massagetechnieken en dus zonder naaldjes).

    • Cupping is een behandeling waarbij een cup op het huidoppervlak wordt geplaatst om door middel van vacuüm en plaatselijke druk op strategische punten van je lijf de stroom van levensenergie (Qi) en doorbloeding in je lijf te stimuleren.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Van 9.30 tot 17.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via modernacupunctuur.nl/contact, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Modern Acupunctuur

Modern Acupunctuur in Utrecht is gestart door Dr. M. Memet en biedt verschillende soorten behandelingen aan. Natuurlijk kan je er terecht voor acupunctuur, maar je zit hier ook goed voor acupressuur, cupping therapie, oorkaars therapie, allergietesten en reflexologie. Mocht je twijfelen wat voor jou van toepassing is, dan kan je altijd even bellen of hun website doorlezen.

Modern Acupunctuur

Natuurgeneeskunde, Acupunctuur