Geen nieuwe meldingen

Dorpsstraat 182e, Zoetermeer

Onbeperkt spareribs voor 2-4 personen bij Mr. Ribs in het centrum van Zoetermeer

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ribs, ribs, ribs, met je handen op je heupen en je handen op de ribs, onbeperkt, gecombineerd met frietjes, sausjes en salade.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marlin
3 beoordelingen3 beoordelingen
oktober 5, 2019
Heerlijk gegeten!
R
Ralph
2 beoordelingen2 beoordelingen
september 11, 2019
Nette bediening en lekkere ribs
G
Gonnie
6 beoordelingen2 beoordelingen
september 11, 2019
We hebben héérlijk gegeten. Je kon alles gewoon bij vragen. Personeel is zeer vriendelijk. We gaan zeker nog een keer terug. Echt een aanrader.
P
petra
4 beoordelingen2 beoordelingen
september 8, 2019
Superaardige bediening
L
LiamHELPFUL REVIEWER
2 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 27, 2019
Goed en smakelijk. Alleen een krappe tafel
M
Mariquiella
5 beoordelingen4 beoordelingen
augustus 20, 2019
Erg vriendelijk personeel en het eten was superrrrrrr
C
Cindy
2 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 17, 2019
Vriendelijke bediening en veel heerlijke spareribs!
E
Eteri
6 beoordelingen2 beoordelingen
juli 30, 2019
Heel goed!
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

Geldig op maandag t/m donderdag

  • € 17,99 voor onbeperkt spareribs voor 2 personen (waarde € 35,98)
  • € 26,99 voor onbeperkt spareribs voor 3 personen (waarde € 53,97)
  • € 35,99 voor onbeperkt spareribs voor 4 personen (waarde € 71,96)

Geldig op vrijdag t/m zondag

  • € 19,99 voor onbeperkt spareribs voor 2 personen (waarde € 39,98)
  • € 29,99 voor onbeperkt spareribs voor 3 personen (waarde € 59,99)
  • € 39,99 voor onbeperkt spareribs voor 4 personen (waarde € 79,96)

Letterlijk om je vingers bij af te likken: onbeperkt spareribs mét onbeperkt frietjes, sausjes en salade. Gelukkig ook onbeperkt servetjes want die kan je goed gebruiken. Ga je voor zoet of heet? Voor chilisaus of honing-mosterdsaus? Ontdek het in het centrum van Zoetermeer.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via de Groupon Booking Tool.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mr. Ribs

Een rib uit je lijf ben je in ieder geval niet kwijt bij deze meneer in het centrum van Zoetermeer. De specialiteit van dit grandcafé is - hoe kan het ook anders - spareribs. Zo kunnen ze deze tot in de puntjes marineren, garen en opdienen in combinatie met sausjes en verse friet. Behalve in spareribs, al dan niet in onbeperkte mate, kan je hier je tanden zetten in steak, garnalen, ossenhaaspuntjes, kipfilet en pasta en zijn deze gerechten altijd te combineren. Bijvoorbeeld met spareribs. Op het kleine terras kan je in de zomer prima buiten eten.

Mr. Ribs

Restaurant, Amerikaans, BBQ-restaurant