1 of 2 tropische Bananenplanten Musa

Musa Bananenplant

€ 49,95
€ 18,43
63% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze tropische plant is een kleinere versie van een bananenboom en staat graag binnen op een plek waar indirect zonlicht aanwezig is.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Herbie B V Parent

  • Musa acuminata ‘Tropicana’ (ook wel bananenplant genoemd)
  • Kamerplant met groene bladeren
  • Groeit snel, het kan zijn dat je elke week een nieuw blad ziet verschijnen
  • Plaatsing: plek waar de hele dag indirect zonlicht aanwezig is (soms een beetje schaduw of direct zonlicht is geen probleem)
  • Verzorging: luchtvochtigheid rond deze plant mag je verhogen met een plantenspuit om bladeren in een betere conditie te houden of plaats een bodem van kiezelstenen op de bodem van de pot
  • Geef water zodra de bovenste laag potgrond droog begint te worden
  • Leverhoogte: 50-60 cm (inclusief kweekpot)
  • Diameter pot: 17 cm
  • Volgroeide hoogte: 200 cm
  • Verpakking: ontworpen om zo veel mogelijk licht te krijgen en te beschermen tijdens de reis van de kweker naar je huis

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Houd rekening met ongeveer 14 kalenderdagen.
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om levende planten en bloemen op tijd te verzenden, kunnen warme en koude temperaturen en overmatige regen de levensvatbaarheid van de planten die we selecteren om naar u te verzenden beïnvloeden. In deze omstandigheden kan het zijn dat u enige vertraging oploopt terwijl wij ervoor zorgen dat alleen gezonde planten en bloemen naar u worden verzonden.

Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Verkopersinformatie en vragen: Je product wordt geleverd door Herbie B V Parent.
Geregistreerd adres:
Van Schijndelstraat 11
5145RE Waalwijk Noord Brabant
NL

Neem voor vragen voorafgaand aan de aankoop contact op met: hello@bloomique.nl.

Voor vragen na aankoop, retourzendingen en ons retourbeleid, klik hier.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.