Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Anjertuin 12, Bergschenhoek

Muziekles voor ouder & kind (0-3 jr.) van Mirjam van der Beek in Bergschenhoek, nabij Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Ontdek de mogelijkheden van muziek samen met je kindje en stimuleer tegelijkertijd de ontwikkeling van taal en motoriek.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Muziek voor ouder en kind (0-3 jaar)
  • In een geluidsdichte studio in Bergschenhoek, nabij Rotterdam
  • Maak kennis met diverse wereldmuziekinstrumenten en ontdek samen spelenderwijs de leukste liedjes
  • Werk samen aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen
  • Samen met je kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden van je kind, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling
  • Onder begeleiding van gediplomeerd muziek-, zang- en yogadocent Mirjam van der Beek
  • Ook prettig: gratis parkeermogelijkheid voor de deur

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Geldigheid: 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur. De groupons zijn niet overdraagbaar en zijn geldig voor het schooljaar 2021-2022. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op mirjam.vanderbeek@hotmail.com, o.v.v. Grouponcode, adresgegevens en geboortedatum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Mirjam van der Beek

Mensen die hun repertoire een groter podium willen geven dan de douche en hun eigen woonkamer kloppen aan bij Mirjam van der Beek. In Bergschenhoek - onder de rook van Rotterdam - of op locatie geeft zij zangles aan jou alleen, aan duo's of aan groepen. Mirjam heeft in diverse koren gezongen en in verschillende musicals gespeeld. Ook heeft zij een flink aantal trainingen en opleidingen op het gebied van muziek en zang achter de kiezen en ze heeft ervaring als muziekdocent in het onderwijs. Kortom, genoeg muzikale bagage om haar leerlingen te stimuleren om de hoogste noten te halen. Behalve zangles geeft Mirjam ook nog pianoles voor beginners en adem- en stemtherapie én is ze werkzaam als yogadocente.