Geen nieuwe meldingen

Weteringschans 187A, Amsterdam

Hartje Amsterdam: escape room "Back to USSR" voor 2-4 personen bij My Escape Club

Kies optie

In een Notendop

Werk goed samen, los raadsels en puzzels op en ga de uitdaging van de beroemde Dr. Korobeynikov aan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
augustus 12, 2020
Uitstekende uitleg door enthousiaste medewerkers
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 19, 2020
Geweldig
J
JuanitaHELPFUL REVIEWER
3 beoordelingen1 beoordelingen
februari 3, 2020
Wij hebben enorm genoten. We zijn goed ontvangen en geholpen door onze host Tati. We waren met een groep van 7 en de overige 3 mochten in dezelfde ruimte meekijken, wat echt hilarisch was! Zeer aan te raden, ben ook zeker van plan om het met anderen te doen.
R
Rob
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 27, 2020
Awesome
S
Soschanna
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 24, 2020
Ontzettend leuk om te doen. Na de eerste keer waren wij gelijk verkocht, net als alle personen die wij daarna hebben mee genomen ;)
M
Michele
3 beoordelingen1 beoordelingen
november 6, 2019
Echt tof!
A
Angel
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 18, 2019
Super aardige dames, leuke vr gaming Top ervaring!

Over deze deal

Ontsnappen uit de realiteit doe je soms door niet alleen te ontsnappen in fictie en maar ook uít fictie. Snap dat principe voordat je gesnapt wordt in de wondere wereld van escape room “Back to USSR”.

De deal

  • € 49,99 voor escape room “Back to USSR” voor 2-4 personen (waarde € 88)

Maak kennis met Dr. Korobeynikov, een beroemde wetenschapper uit de Sovjet-Unie. Hij werkt aan de grootste uitvinding aller tijden en is op z’n zachtst gezegd een beetje vreemd. Zijn assistent kon de druk niet meer aan en is weggerend. Nu is het aan jullie om het meesterwerk waar hij mee bezig was af te maken. Maar voordat jullie deze grote verantwoordelijkheid krijgen, moeten jullie eerst een aantal tests doorstaan. Dr. Korobeynikov moet weten of jullie de druk wel aankunnen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen; let op: beperkte beschikbaarheid op vrijdag en zondag).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://myescape.club/quests/back_to_ussr/.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je groupon is alleen geldig voor de escape room "Back to USSR". Je kan met minimaal 2 en maximaal 4 personen meedoen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over My Escape Club

Stel je voor dat je even in een hele andere wereld leeft, waarin alles fout gaat en jij en je vrienden de aangewezen personen zijn om het op te lossen... Bij My Escape Club aan de Weteringschans in Amsterdam raak je verzeild in één van de drie avonturen die schreeuwen om jullie hulp. Alleen door goede samenwerking en het oplossen van raadsels en puzzels kunnen jullie alles oplossen en daarmee het spel winnen. Maar er is daar meer dan alleen escaperooms. Sinds kort beschikt de Club namelijk ook over een 'free roaming' VR-game, waarin je vrij rond beweegt en alleen of met je team met een gun allerlei gure ondoden van je af moet houden.