sluit
TTD Launch

Brasserie Timmerhuis

Halvemaanpassage 121, Rotterdam

Rijsttafel, rotischotel of nasi goreng naar keuze voor max. 4 pers. bij Brasserie Timmerhuis in hartje Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Vul je avond op smakelijke wijze met een culinaire toer naar Suriname of Azië met een rijsttafel, rotischotel of nasi goreng-gerecht.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Rijsttafel, rotischotel of nasi goreng naar keuze
  • Voor 1, 2 of 4 personen
  • Midden in Rotterdam, naast het stadhuis
  • Schuif aan voor een authentieke Surinaamse maaltijd
Image 1

Rijsttafel, keuze uit:

Rijst met pom - witte rijst met pom een stuk ovenkip en groenten

Rijst met kip kerrie - witte rijst met kip kerrie en groenten

***

Rotischotel:

Roti-plaat, aardappelen, kip kerrie en groenten

***

Nasi goreng, keuze uit:

Nasi, saté, pindasambal, sla en groenten

Nasi, ovenkip en sla-groenten

Nasi vegetarisch, nasi met tempeh en sla-groenten

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Minimaal 3 uur van tevoren reserveren. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Brasserie Timmerhuis

Deze brasserie bevindt zich in een oud Timmerhuis in hartje Rotterdam, om de hoek bij de Meent. De buitenkant ademt traditionalisme met een zekere klasse. Binnen in de brasserie regeert een industriële en toch speelse look. Dan de kaart: die is op zijn beurt weer exotisch te noemen. Je vindt er Surinaamse gerechten zoals sautosoep en roti en nasi- en witte rijsttafels. Uiteraard kan je het restaurant voor een ongedwongen kop koffie of uitgebreide High Tea ook prima bezoeken en stelt de brasserie ook haar deuren open voor workshops, netwerkborrels, verjaardagen en meer. Oh, en ook niet onbelangrijk: je hebt er gratis WiFi.