Geen nieuwe meldingen

Nationaal Opleidingscentrum

2 locaties

5-daagse opleiding tot schoonheidsspecialist bij het Nationaal OpleidingsCentrum

Kies optie

In een Notendop

  • Na de opleiding kan je met een korting materiaal kopen om zelfstandig aan de slag te gaan

  • Leer over (diepte) reiniging, anti-ageing, haarbehandelingen, wimpers verven en meer

  • Les in kleine groepen, veel individuele begeleiding

  • Inclusief 1 jaar support door professionals

Over deze deal

Lekker met de handen bezig zijn kan voor mensen betekenen prachtige viooltjes planten of kunstzinnig potten bakken. Maar wat als je die handen eens inzet voor de schoonheid van een ander? Dat kan nu met een opleiding tot schoonheidsspecialist voor 1 of 2 personen bij Nationaal OpleidingsCentrum.

Kies uit de volgende opties


  • € 499 voor een opleiding tot schoonheidsspecialist voor 1 persoon (waarde € 2.250)
  • € 998 voor een opleiding tot schoonheidsspecialist voor 2 personen (waarde € 4.500)

Was je al goed met het verzorgen van je eigen huid, dan kan je die skills nu professionaliseren met een opleiding tot zelfstandig, allround schoonheidsspecialist. Volg deze opleiding alleen, of samen met nog zo’n bevlogen persoon als jij. Het is een 5-daagse praktijkgerichte avondopleiding. Je krijgt les in kleine groepen van maximaal 5 leerlingen, zodat de begeleiding maximaal kan worden ingezet. Heb je de opleiding afgerond? Dan ontvang je het diploma ‘Allround Schoonheidsspecialist(e)’ en kan je rekenen op nog 1 jaar support van de professionals van het Nationaal OpleidingsCentrum. Je bent dan klaar voor de start als zelfstandig schoonheidsspecialist. Voorkennis of een vooropleiding is niet nodig.

Lees hieronder over de onderwerpen die behandeld zullen worden en met welke producten en technieken je na de opleiding kan werken.

Theoretische kennis over:
Hygiëne, (diepte) reiniging gezicht, huidanalyse, epileren, vapozone en borstelreiniging, verwijderen commedonen en milia, harsen, wimpers en wenkbrauwen verven, wimpers permanenten, voorbehandelingstechnieken, gezichtsbehandelingstechnieken, haarbehandelingstechnieken, massagetechnieken, manicure en pedicure.

Praktische uitvoering over de volgende onderwerpen of producten:
(Diepte) reiniging huid, voorbehandeling huid, voorbehandeling haar, anti-ageing, collageen, hyaluron, haarbehandeling, arganolie, sitamxil (anti-haaruitval), facials/maskers, collageen, vulkanische klei, gezichts-/hoofdmassage, manicure en pedicure.

Nationaal OpleidingsCentrum


Bij dit opleidingscentrum met ruim 25 jaar ervaring kan je verschillende korte opleidingen volgen, namelijk tot: haarstylist, nagelstylist, schoonheidsspecialist en tandenbleker. De lessen worden gegeven in Amsterdam en Eindhoven en in kleine klassen, zodat de individuen op zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding kunnen rekenen. Fijne bijkomstigheid: je krijgt 75% korting op alle opleidingen.

Geldig bij de vestigingen in Amsterdam en Eindhoven:

Amsteldijk 53b, 1074HX Amsterdam
Korianderstraat 22a, 5643 AS Eindhoven

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@nationaalopleidingscentrum.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de cursus bestaat uit 5 dagen van 3 uur. Maximaal 6 cursisten per groep. Geldig voor de vestigingen Amsterdam en Eindhoven. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nationaal Opleidingscentrum