Geen nieuwe meldingen

Skin Care Kampen

Industrieweg 3H, Kampen

Navelcorrectie met gebruik van de Plasma Lift-techniek bij Skin Care Kampen

Kies optie

In een Notendop

Plasma Lift is een methode die zonder chirurgische ingreep eenzelfde liftend effect beoogt door middel van stootjes met geïoniseerd gas.

Over deze deal

  • 1 of 3 keer een navelcorrectie
  • Met gebruik van de Plasma Lift-techniek
  • Er zijn tussenpozen van 8 weken vereist

  • Hoe werkt een Plasma Lift?
    • De behandeling wordt gedaan met een plasmapen
    • Dit apparaat geeft kleine straaltjes geladen gasdeeltjes af
    • De bedoeling is een krimpreactie te veroorzaken van de opperhuidvezels, waardoor een liftend effect ontstaat

Deal-Voorwaarden

Reserveren is verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via https://skin-care-zwolle.salonized.com/widget_bookings/new, o.v.v. Groupon. Koop je drie behandelingen, dan moeten deze alle drie binnen de geldigheid worden opgemaakt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Skin Care Kampen

Iets ten noorden van het centrum, vlakbij de oever van de IJssel, vind je Skin Care Kampen. Vier specialisten op het gebied van beauty hebben hun krachten gebundeld, dus je kan hier onder één dak terecht voor een scala aan schoonheidsbehandelingen. Zo kan je hier je tanden laten bleken, is er een kapsalon en brow- en nagelbar en kan je je huid laten reinigen, liften en revitaliseren. Omdat Skin Care Kampen gevestigd is op een bedrijventerrein, kan je er gemakkelijk én gratis parkeren.