sluit
TTD Launch

New Skin Clinics

Bierstraat 6, Rotterdam

No ink striae-behandeling bij New Skin Clinics in hartje Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode SITESALE. Eindigt 28-5.
Code toepassen

In een Notendop

Laat een mix van serums, biologische producten en vitamines haar werk doen om op natuurlijke wijze celvernieuwing te stimuleren.

Over deze deal

  • No ink striae-behandeling

  • Van 1 of 2 zones van ongeveer 17 x 8,5 cm

  • De behandeling duurt zo'n 60 minuten per zone

  • En is geschikt voor alle soorten en kleuren striae

  • Zowel rode, paarse als witte striemen kunnen worden behandeld

  • Er wordt gebruik gemaakt van een mix van serums, biologische producten en vitamines

  • Om celvernieuwing en aanmaak van elastine en collageen te stimuleren en hiermee de reconstructie en verjonging van fibroblastcellen in gang te zetten

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0623 853 762, o.v.v. Groupon. New Skin Clinics in op bovengenoemde openingsdagen telefonisch bereikbaar vanaf 10.00 uur. Annuleren via WhatsApp op 0623 853 762. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Als blijkt dat de behandeling niet geschikt is voor je, krijg je je geld terug. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over New Skin Clinics

Charmayne de Bruijn is de specialist achter New Skin Clinics in hartje Rotterdam. Al van jongs af aan stond deze beauty graag in de schijnwerpers en dat heeft zich ontwikkeld tot een internationale carrière als model. Tegelijkertijd deed zij ervaring op bij een privékliniek voor cosmetische ingrepen, waar haar passie voor het adviseren en behandelen van andere beauty's in de dop ontwikkelde. Ze zag er keer op keer mooie dames binnen lopen, om verschillende onzuiverheden te laten behandelen en het viel haar op dat striae toch altijd een lastig te behandelen puntje was. Als model werden haar foto's gemakkelijk bewerkt, maar Charmayne was vastberaden om dit ook in real life te kunnen. Ze specialiseerde zichzelf in het behandelen van striae en opende haar eigen salon New Skin Clinics waarin ze striae behandelt op drie verschillende methoden; net waar haar bezoekers zich het prettigst bij voelen.