Geen nieuwe meldingen

Dr. Lelykade 222C, Den Haag

2,5 uur onbeperkt eten en drankjes bij New World aan de haven van Scheveningen

Kies optie

In een Notendop

Schep naar hartelust op van het uitgebreide lunchbuffet vol met o.a. sushi en andere visgerechten en vleesgerechten incl. onbeperkt drankjes

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Als je ogen groter zijn dan je maag kan dat een probleem zijn, vooral als je bij de opticien op zoek bent naar een bril die past. Kijk uit hoeveel je opschept tijdens het onbeperkte buffet bij New World.

Kies uit 4 opties

  • € 37,50 voor 2,5 uur onbeperkt eten en drankjes voor 2 pers. (ma t/m do)
  • € 74,50 voor 2,5 uur onbeperkt eten en drankjes voor 4 pers. (ma t/m do)

  • € 39,50 voor 2,5 uur onbeperkt eten en drankjes voor 2 pers. (vrij t/m zon)
  • € 78,50 voor 2,5 uur onbeperkt eten en drankjes voor 4 pers. (vrij t/m zon)

Het buffet kent verschillende wereldgerechten, variërend van sushi en andere rijke visgerechten tot vleesgerechten, groente en frietjes. Je kan onbeperkt opscheppen van je favoriete gerecht of juist gaan voor een proeverij van alles wat er lekker uit ziet - aan jou de keuze. Een diner is natuurlijk niet compleet zonder drankjes. Daarom kan je ook onbeperkt frisdranken en alcoholvrije bieren/wijnen bestellen bij je eten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op - afhankelijk van je keuze - maandag t/m donderdag of vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. met andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over New World

New World is een sfeervol restaurant aan de haven van Scheveningen waar elke sushi-liefhebber zijn hart kan ophalen. Met een menukaart vol verschillende sushi- en andere wereldgerechten is er genoeg om uit te kiezen.