Geen nieuwe meldingen

Dr. Lelykade 222C, Den Haag

2 uur onbeperkt lunchen en drankjes bij New World aan de haven van Scheveningen

Kies optie

In een Notendop

Schep naar hartelust op van het uitgebreide lunchbuffet vol met o.a. sushi en andere visgerechten en vleesgerechten incl. onbeperkt drankjes

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Vóór de uitvinding van het informele diner in 2006 verhongerden elk jaar alle Nederlanders die geen stropdas konden strikken. Voorzie in je basisbehoeften met of zonder stropdas in een nieuwe wereld tijdens een onbeperkt lunchbuffet bij New World.

Kies uit 4 opties

  • € 19,50 voor 2 uur onbeperkt lunch en drankjes voor 2 pers. (ma t/m do)
  • € 38,50 voor 2 uur onbeperkt lunch en drankjes voor 4 pers. (ma t/m do)

  • € 24,50 voor 2 uur onbeperkt lunch en drankjes voor 2 pers. (vrij t/m zon)
  • € 48,50 voor 2 uur onbeperkt lunch en drankjes voor 4 pers. (vrij t/m zon)

Het buffet kent verschillende wereldgerechten, variërend van sushi en andere rijke visgerechten tot vleesgerechten, groente en frietjes. Je kan onbeperkt opscheppen van je favoriete gerecht of juist gaan voor een proeverij van alles wat er lekker uit ziet - aan jou de keuze. Een lunch is natuurlijk niet compleet zonder drankjes. Daarom kan je ook onbeperkt frisdranken en alcoholvrije bieren/wijnen bestellen bij je eten.

Je kan reserveren tussen 12.00 en 14.00 uur, om je uitgebreide lunch van 2 uur aan te vangen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op - afhankelijk van je keuze - maandag t/m donderdag of vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Reserveren kan voor een aanvangstijd tussen 12.00 en 14.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. met andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over New World

New World is een sfeervol restaurant aan de haven van Scheveningen waar elke sushi-liefhebber zijn hart kan ophalen. Met een menukaart vol verschillende sushi- en andere wereldgerechten is er genoeg om uit te kiezen.