Geen nieuwe meldingen

2 locaties

1-daagse workshop angstbestrijding bij NLP Opleidingen Wegener in Heerlen of Veenendaal

Tot 69% korting.
Kies optie

In een Notendop

Angst is niet aangeboren maar (onbewust) aangeleerd, pak je angst aan met behulp van deze workshop.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 59,99 voor een 1-daagse workshop angstbestrijding (waarde € 197)

Angst is geen aangeboren ‘probleem’, het is iets dat door jezelf wordt gevormd, omdat je te snel iets voor anderen of jezelf invult, met (voor)oordelen klaar staat of een andere reden. Vervelend, maar tegelijkertijd allemaal overkomelijk. Met deze eendaagse workshop Angstbestrijding krijg je de basistools aangereikt om van jouw angsten af te komen, of het nou gaat om hoogte, vliegen, claustrofobie, de tandarts enzovoort. Onder leiding van Kurt Wegener leer je tijdens deze workshop vele dingen, maar met name communiceren, de sleutel tot vrijheid en het overwinning van je angst.

Cursusdata:

Heerlen:

  • 11, 12 juli
  • 12, 13, 14 september

Veenendaal:

  • 2, 3, 30, 31 augustus

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 12 oktober 2019 op één van de aangeboden cursusdata (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via www.nlpopleidingenwegener.nl/workshops-groupon, o.v.v. Groupon.
Annuleren: na het maken van de reservering is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties.Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over NLP Opleidingen Wegener

Om zijn positieve ervaringen met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) te delen richtte Kurt Wegener in maart 2009 NLP Opleidingen Wegener op. Hier kan je terecht voor verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van NLP. Zo kan je kennismaken met NLP tijdens een eendaagse workshop maar is het ook mogelijk om een volledige opleiding tot practitioner (master coach) te volgen. De opleidingen en cursussen worden gegeven in groepsverband in Heerlen en De Bilt, maar ook een andere locatie is - in overleg - mogelijk.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om jezelf en anderen beter te leren begrijpen - door je communicatie te verbeteren, je waarnemingen te verscherpen en je bewustzijn te vergroten. Je ontdekt technieken om je bewust te worden van je eigen overtuigingen, emoties, acties, invloed, krachten en beperkingen. Kortom, je houdt jezelf 3 dagen lang tegen het licht zodat je het beste uit jezelf kan halen.

NLP Opleidingen Wegener

Les, Persoonlijke ontwikkeling