Geen nieuwe meldingen

Dorpstraat 42, Leende

Driegangen high tea vanaf 2 personen bij Nobel Eten en Drinken in Leende bij Eindhoven

Tot 46% korting.
Kies optie

In een Notendop

Doe ‘s lekker decadent met 3 gangen aan heerlijkheden en proef een verse soep, gevolgd door hartige broodjes en zoetigheden ter afsluiting.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • High tea
  • Voor 2, 3, 4 of 6 personen
  • Proef de Nobele bedoelingen van dit charmante restaurant met een verse soep, gevolgd door hartige broodjes en zoetigheden ter afsluiting

  • Keuze uit diverse soorten thee
  • In een mooi oud pand, dicht bij de natuur
  • Plezante mogelijkheden genoeg om na afloop gebruik te maken van een avontuurlijke wandelroute met het restaurant als beginpunt

Op zoek naar een high tea in de buurt van Eindhoven? Bij Nobel Eten en Drinken in Leende geniet je samen met vriendinnen, collega’s of oud-klasgenoten van diverse soorten thee in combinatie met verschillende hapjes. Aan welke bites kan je dan zoal denken? Om te beginnen warm je jezelf eerst op met een kop verse soep. Vervolgens worden diverse soorten broodjes geserveerd met hartig beleg. Ben jij eigenlijk meer een zoetekauw? Ook dan kom je tijdens deze veelzijdige high tea niets te kort. Als kers op de taart kan je namelijk ook nog diverse zoetwaren verwachten om je high tea mee af te sluiten.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag van (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nobel Eten en Drinken

Als je even aan de drukte van de stad even wil ontsnappen ben je vanaf Eindhoven in 9 autominuten in het door groen omgeven Leende. Aan de Dorpsstraat hebben de 2 eigenaren van Nobel Eten en Drinken de nobele taak op zich genomen om mensen te voorzien van kwalitatieve en verse lunches, diners en high teas. Het recent verbouwde restaurant biedt gratis parkeerplekken en heeft een groot en met flora omringd terras. Vanaf het restaurant is het is mogelijk om met avontuurlijke fiets- en wandelroutes naar de Groote Heide van de rijke Zuidoost-Brabantse natuur te genieten en lekker uit te buiken.

Nobel Eten en Drinken

Restaurant