Geen nieuwe meldingen

Nova Munde

Pauwstraat 6, Arnhem

Arnhem: steak van 1 kilo incl. bijgerechten voor 2-6 pers. bij Nova Munde in hartje centrum

Kies optie

In een Notendop

Geniet samen van een steak van 1 kilo per twee personen, gegrild op de Josper Grill, geserveerd met warme groenten en oerfriet.

Over deze deal

Net als over de juiste opstelling van het Nederlands elftal en de beste manier om een eitje te koken ontstaat er nog wel eens discussie over de uitspraak van het woord ‘steak’. Kibbel lekker verder met steek of stiek van 1 kilo en de juiste opstelling van bijgerechten bij Nova Munde.

Kies uit 3 opties

  • € 44,99 voor 1 kilo steak + bijgerechten voor 2 pers.
  • € 89,99 voor 2 kilo steak + bijgerechten voor 4 pers.
  • € 134,99 voor 3 kilo steak + bijgerechten voor 6 pers.

Schuif aan tafel en geniet van 1 kilo steak per 2 personen. De steak is een stuk uit de appel van de lende die wordt bereidt op de Josper Grill een combinatie tussen een grill en een oven die zorgt voor een malse ribroast. De steak wordt geserveerd met oerfriet en warme groente. Het enige dat jij hoeft te doen is je klaar maken voor de uitdaging van het opeten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Eventuele allergieën of dieetwensen kan je doorgeven bij de reservering. Deze groupon is alleen geldig bij reservering via reserveren.groupon.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nova Munde

Op 5 minuten loopafstand van Arnhem Centraal aan de rand van de Korenmarkt vind je wereldrestaurant Nova Munde. Het enthousiaste personeel neemt je tijdens de lunch of het diner graag mee op een culinaire wereldreis. Op de kaart prijken specialiteiten van over de hele wereld en op de 2e verdieping van het restaurant vind je de visafdeling waar o.a. sushi en schelpdieren worden geserveerd. Ook voor een borrel zit je hier goed met een high beer of high wine en er zijn verschillende proeverijen wat keuzestress door de uitgebreide kaart scheelt.