sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Oni Japanese Dining

Prinsestraat 35, Den Haag

ONI Japanese Dining: 4-gangen dining-experience in hartje Den Haag

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BUURT25. Ends 6-10.
Code toepassen
Meer dan 150 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Het menu van de chef is een uitgekiende combinatie van vis en vlees, zoals sushi, sashimi, chicken-teriyaki en meer.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
16 uur geleden
Goed eten en goede bediening.
A
Anna
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
2 dagen geleden
Totally worth it! The dinner was absolutely delicious, the staff was great, we had some hot sake and cocktails to go with our meal and these were also excellent. By the main course we were already full! Will definitely go back even without a Groupon!
C
Chandrakanthi
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
6 dagen geleden
Toen we aankwamen hadden we eerst zoiets van huh hoe werkt het met de zitplaatsen, maar uiteindelijk vonden we het super! Je zit op een soort lange banken het lijkt alsof je met zijn alle bij elkaar zit maar toch heb je echt een rustig plekje samen en voelt het intiem. Voor we eten kregen kwam er iemand vragen of we allergieën of dieetwensen hadden en konden we de keus voor vlees, vis, vega of combinatie doorgeven. We kregen allereerst een amuse. Dit was gefrituurde hapjes uit de zee. Een erg lekker begin voor we het 4 gangen menu geserveerd kregen. Na de amuse kregen we o.a. heerlijke gyozas. De volgende ronde bestond uit overheerlijke sushi, sashimi en een soort sashimi pizza, deze laatste was echt subliem. Toen ronde drie met een bakje rijst met groente, kip teriyaki en heerlijk op de huid gebakken vis. Odertussen begonnen we al behoorlijk vol te raken van al dat lekkers. Maar we krijgen nog een toetje! Ijs van appel en ijs van meloen met vers fruit erbij. Een lekkere afsluiting van een heerlijk maaltijd! De bediening was vriendelijk, het enige minpuntje dat we hebben is dat het erg lang duurde voor we af konden rekenen, wachten voor we gesignaleerd waren, uiteindelijk zelf er heen om te vragen, weer lang wachten, nog een keer naar de balie, en daarna weer even terug en wachten en toen er daarna iemand met de rekening kwam was het vrij snel geregeld.
J
Jarvia
15 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 26, 2022
Heerlijk gegeten zoals ik gewend ben van Oni! Bediening was ook prima!
M
Monika
9 beoordelingen7 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 26, 2022
heerlijk eten, goede en aardige bediening
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Hoewel rauwe vis het langst houdbaar blijft in blik, krijgt het dan niet de beweging die een sushirol wél afdwingt. Ga voor de vis die het beste in vorm is bij ONI Japanese Dining.

Kies uit twee opties

  • € 54,99 voor een 4-gangen Japanese dining-experience voor 2 personen (waarde € 104)
  • € 104,99 voor een 4-gangen Japanese dining-experience voor 4 personen (waarde € 208)

Avontuurlijk aangelegde eters laten zich verrassen door de chef van ONI. Die daagt de tong vier gangen lang uit met Japanse gerechten. Rode draad in het diner is de balans tussen gezonde ingrediënten en sensationele smaken. De welbekende sushi en sashimi worden bijgestaan door andere vis- en vleesgerechten en naar voorkeur kan het menu van de chef in zijn geheel uit vis-, vlees- of vega-combi’s bestaan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ONI Japanese Dining

Oni betekent "uitzonderlijk" en deze kwalificatie kan heel natuurlijk aan de zaak in Den Haag toegeschreven worden. Binnen geeft de verlichting rust, nodigt de catwalk uit tot paraderen en swingen obers met bordjes en bento-boxen gevuld met dagverse ingrediënten. Naast de menukaart nodigt ook de cocktailkaart uit tot een proeverij. Het personeel informeert je graag over de mogelijkheden. ONI Japanese Dining ligt in het bruisende Hofkwartier, tegenover het Korzo Theater.