In een Notendop
Scoort een 7,7 voor het eten op IENS.nl Het menu is een uitgekiende combinatie van vis en vlees Naar smaak aan te passen in geheel vega, vlees of vis Smakelijke en gezonde gerechten De chef werkt met dagverse ingrediënten De deal 4-gangen Japanese dining-experience Voor twee of vier personen
Over deze deal
Hoewel rauwe vis het langst houdbaar blijft in blik, krijgt het dan niet de beweging die een sushirol wél afdwingt. Ga voor de vis die het beste in vorm is met een 4gangen diningexperience bij ONI Japanese Dining vanaf € 49. Kies uit € 49 voor een 4gangen diningexperience voor twee personen waarde € 104 € 94 voor een 4gangen diningexperience voor vier personen waarde € 208 Avontuurlijk aangelegde eters laten zich verrassen door de chef van ONI. Die daagt de tong vier gangen lang uit met Japanse gerechten. Rode draad in het diner is de balans tussen gezonde ingrediënten en sensationele smaken. De welbekende sushi en sashimi worden bijgestaan door andere vis en vleesgerechten en naar voorkeur kan het menu in zijn geheel uit vis, vlees of vegacombi’s bestaan. Oni betekent ‘uitzonderlijk’ en deze eigenschap kan inderdaad aan de zaak toegedicht worden. Binnen geeft de verlichting rust, nodigt de catwalk uit tot paraderen en zwieren obers met bordjes en bentoboxen gevuld met dagverse ingrediënten. Wat anderen schreven… Op IENS scoort ONI Japanese Dining een 7,7 voor het eten, op tripadvisor.nl wordt het restaurant door 65% aanbevolen. Karin Engelbrecht, restaurant critic van Time Out Magazine noemt het eten ‘superb’. Vorige week donderdag weer superlekker gegeten bij Oni. Wat blijft het toch altijd lekker en vooral vers We hebben beneden gezeten en vooraf tunatataki genomen met een soepje. Daarna hebben we superverse sashimi zalm en tonijn genomen en als klapstuk een dragonroll. Fantastisch bij de wijn die we hadden uitgekozen. Het blijft iedere keer een feestje. En ja de banken zijn hard maar je moet gewoon lekker rechtop zitten dan heb je daar in ieder geval minder last van. Binnenkort weer een afspraak.bij Oni. Proever73892, IENS.nl Our spider crab maki was handsdown the highlight of the meal the tastes and textures of this dish are simply magnificent. We also particularly enjoyed the prawns. They were deep fried in a tangle of tempura strands, which made for an interesting texture, but were not the least bit oily. Foodwise, there was nothing here that wasn’t superb. Karin Engelbrecht, dutchfood.about.com