sluit
Gebruik code BYEJUNI en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Escapedomain

Online escape game 'Wraak' van ongeveer 120 minuten voor 1-6 personen door Escapedomain

Kies optie

In een Notendop

Deze online escape game is niet voor iedereen; het bloedstollende verhaal kan alleen betreden worden door mensen van 16 jaar en ouder.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Martijn
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 17, 2022
Spanning gegarandeerd. Van begin tot eind is het origineel en boeiend. Zowel voor ervaren spelers (zoals ik zelf ;)) als nieuwelingen een absolute aanrader. Heel leuk om te spelen met een groepje vrienden. Complimenten!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 16, 2022
Voor het eerst met vrienden online een escape room gedaan. Bijna net zo spannend als in real life. Goede service voor als je er even niet uitkomt.
D
Danielle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 16, 2022
Wat een geweldige beleving! Ik heb al heel veel online escaperooms gespeeld maar dit is veruit de leukste tot nog toe. Spannend van het begin tot het eind! Ook goede service als je ergens niet uitkomt. Absoluut een aanrader! En we hebben hem gehaald binnen de tijd :D
R
Ricky
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 16, 2022
hoe verzin je het! hele creatieve manier van een escaperoom neerzetten. Heel veel plezier aan beleefd!
antwoordde
Bekijk reactie +

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Online escape game ‘Wraak’ voor 1-6 personen
  • Duur: ongeveer 120 minuten
  • Vanaf 16 jaar
  • Deze game is zowel op één scherm als op meerdere schermen te spelen
  • Na je aankoop ontvang je inloggegevens
  • Die je kan delen met twee andere schermen

Deal-Voorwaarden

Reserveren online via escapedomain.nl/rooms/wraak. Volg de inwisselinstructies op je groupon. Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Annuleren: nadat je je groupon hebt ingewisseld is annuleren niet meer mogelijk. Meer info: te spelen op één computer of laptop; meerdere verbindingen mogelijk op afstand. Speelduur ongeveer 120 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/06/2022 op alle dagen van de week.

Over Escapedomain

Houd je van spannend? Huiveringwekkend spannend? Zó spannend dat er een leeftijdscodering nodig is? Welkom bij Escapedomain, waar je escape games online kan doen. Gewoon, vanuit huis, in je luie stoel. Door het oplossen van puzzels en raadsels kom je verder en dieper in het verhaal. Niet geheel zonder risico; ook in je comfortzone kan een escape game onder je huid gaan zitten...