In een Notendop
Zeg nou zelf; is een ontbijtbuffet in een fancy hotel niet een luxe die je het liefst iedere dag zou willen hebben?
Over deze deal
-
Ontbijtbuffet voor 1-6 personen
-
Het restaurant heeft een zorgvuldig ontworpen interieur voor een volledige beleving
-
Ontbijt lekker uitgebreid met:
-
Koffie/thee
-
Assortiment brood
-
-
Wit brood, bruin brood, witte bolletjes, krentenbollen, croissants, brioche
- Beleg
-
Boter, Nutella, abrikozenjam, pindakaas, aardbeienjam, appelstroop
- Kaas & vleeswaren
-
Gouda, komijn, geitenkaas, salami, gekookte ham, kipfilet
- Cereals
-
Cornflakes, chocopops, muesli
-
Yoghurt
-
Fruit
-
-
Appels, mandarijnen, peren
- Groenten
-
Salade, komkommer, paprika, tomaat, bonen
- Koude dranken
-
Melk, amandelmelk, jus d’orange, detox-sap
- -Op bestelling- warme gerechten
- Gekookte eieren, crispy bacon, roerei
-
Pannenkoeken, French toast
- Het ontbijtbuffet is doordeweeks geopend tussen 6.30 en 10.00 uur en in het weekend tussen 7.00 en 10.30 uur
Everyone: meet Florian, everyone’s inn. De Florian is een Dutch design hotel met internationale allure. Niet alleen kan je hier een overnachting boeken, ook kan je hier werken, dineren, lunchen of met een drankje loungen in de smaakvol ontworpen lobby en gemeenschappelijke ruimtes. Het restaurant, Dine with Florian, heeft een net zo zorgvuldig vormgegeven interieur en presenteert een menukaart met duidelijke afkomst uit de Nederlandse keuken. Dat betekent een grote rol voor (lokale seizoens-) groenten. Chef-kok Tom Smit heeft carrière gemaakt in Michelin-keukens en dat hij Italiaanse roots heeft helpt natuurlijk ook bij gastronomische inzichten. Als aanhanger van de slow food-beweging staat zijn culinaire enthousiasme garant voor geweldige Nederlandse cuisine. Wel met internationale invloeden natuurlijk, want de Florian bevindt zich naast Neerlands grootste luchthaven.