sluit
Gebruik code ZATERDAG en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Beauty Skillz

Maalderij 11, Nieuwerkerk aan den IJssel

6 keer ontharen met de Diode Ice Platina laser op lichaamsdeel naar keuze bij Beauty Skillz in Nieuwerkerk ad IJssel

Kies optie

In een Notendop

Hiermee kom je in 6 behandelingen af van ongewenste haren op een plek naar keuze, zodat je niet meer hoeft te scheren of harsen.

Over deze deal

 • 6 keer ontharen met de Diode Ice Platina laser Triplewave
 • Met lichtflitsen wordt ongewenste haargroei bij de kern aangepakt
 • De kop van de laser koelt tot een temperatuur van -12 °C, waardoor de behandeling vrijwel altijd als pijnloos wordt ervaren
 • Na 8 behandelingen is het resultaat doorgaans dat zo’n 95% van de haren weg zijn
 • Tussen elke behandeling moet ca. 6-8 weken zitten om de huid genoeg rust te gunnen
 • Je kan kiezen uit de volgende zones:
  • Oksels óf de bikinilijn
  • Onderbenen óf het gezicht
  • Borst en buik óf de hele rug
  • Boven- en onderbenen

Deal-Voorwaarden

Alle behandelingen worden op dezelfde zone uitgevoerd, tussentijds wisselen is niet mogelijk. Verplicht telefonisch reserveren op 0685 709 233. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. De eerste behandeling moet binnen 3 maanden ingepland worden. Daarna heb je nog 12 maanden de tijd voor de overige 7 behandelingen. Tussen elke behandeling moet ca. 6-8 weken zitten. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beauty Skillz

Beauty Skillz is onderdeel van Body Skillz, wat volledig in het teken staat van sport en voeding. Bij Body Skillz werk je aan je lichaam door te sporten en een gezonde levensstijl op bouwen, bij Beauty Skillz kan je vervolgens terecht om volledig te ontspannen en je lichaam aan de buitenkant aan te pakken. In het beautycenter heb je daarom de keuze uit tal van gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals massages, ontharing, manicure en de zonnebank. Je parkeert er ook nog eens gratis voor de deur.