sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Poldermolen 2, Papendrecht

Ontspanningsmassage van 60 minuten bij Schoonheidssalon Adriana in Papendrecht

Kies optie

In een Notendop

Laat je lichaam en geest tot rust komen door je gezicht, nek en schouders een uur lang te laten masseren.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Ontspanningsmassage van 60 minuten
  • Bij schoonheidssalon Adriana
  • Een uur lang worden je gezicht, nek en schouders gemasseerd
  • Om heerlijk tot rust te kunnen komen

Deze massage wordt uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Verplicht reserveren via Whatsapp op 0685 890 305, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Schoonheidssalon Adriana

Lisa is schoonheidsspecialiste en de oprichtster van Schoonheidssalon Adriana. In haar salon ontvangt ze je hartelijk voor tal van schoonheidsbehandlingen. Je kan er bijvoorbeeld terecht om acné aan te pakken, je huid te verjongen en allerlei andere gezichtsbehandelingen. Ook voor een massage, het harsen van benen of een manicure loop je hier naar binnen. Een salon voor top tot teen dus. Neem een kijkje op de website voor het gehele aanbod of neem contact op met de salon voor meer informatie.