Geen nieuwe meldingen

Orange Wellness

Een hele dag ontspannen bij Orange Wellness in Alphen aan den Rijn

Resterende tijd beperkt!
Tot 51% korting.
Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later

In een Notendop

Kom tot rust in één van de negen sauna’s, zoals de kleurensauna en vind verkoeling op het dakterras of in het zwembad.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Als we naar het therapeutische effect van kleuren kijken, dan is het de kleur oranje die een ontspannende werking heeft en zorgt voor rust, genegenheid en evenwicht - nou ja, buiten het voetbalveld tenminste. Scoor een ontspannende dag bij Orange Wellness.

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor sauna-entree voor 1 persoon (waarde € 31)
  • € 29,99 voor sauna-entree voor 2 personen (waarde € 62)

Het Orange Wellness in Alphen a/d Rijn is een plek waar niks moet en heel veel mag. Je mag bijvoorbeeld nergens aan denken. Je hoeft niet te praten als je daar geen zin in hebt en je mag je ogen dichtdoen en voelen hoe je lichaam en geest tot rust komen. Het saunacentrum heeft 9 verschillende sauna’s, diverse baden en een zwembad.

Kers op deze toch al smakelijke taart is de panoramasauna. Deze is gevestigd op een bijzondere plek, namelijk op het dak. Vanuit de panoramasauna op het grote zonneterras heb je een fraai uitzicht over het Groene Hart. Behoefte aan wat kleur? De kleurensauna is gebaseerd op kleurentherapie. Blauw licht werkt bijvoorbeeld verkoelend en rood licht werkt stimulerend. Ontspan en laat het kleurenpalet z’n werk doen in deze houten Finse sauna.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maandag alleen toegang voor vrouwen. Badkleding niet toegestaan. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Orange Wellness

Midden in het Groene Hart ligt Orange Wellness, een middelgroot saunacentrum in Alphen aan den Rijn. Hier kan je lekker zweten in o.a. Finse sauna's, een infrarood- en zoutsteen-sauna, een kleurensauna en een Turks stoombad. Er is een sfeervol restaurant waar je kan genieten van versbereide gerechten van de uitgebreide menukaart. En heb je zin in een massage? Dat kan natuurlijk ook, in de beautysalon, waar je terecht kan voor allerlei behandelingen. Bij Orange Wellness bieden ze verschillende arrangementen aan. Op maandag is het ladiesdag en zijn er alleen dames te vinden in de sauna.

Orange Wellness

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.