sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Sauna en beautyresort de Leliehof

Houtmolen 8, Makkum

1 of 2 overnachtingen inclusief dagentree voor de sauna voor 2 personen bij Sauna en Beautyresort de Leliehof in Makkum

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Zuiver je lichaam, reinig je huid en verminder stress door gebruik te maken van de sauna’s en kom tot rust na een nachtje in het hotel.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
P
Petra
7 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 7, 2022
Heb weer heerlijk genoten
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
december 16, 2021
Gezellig en go
P
Petra
7 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 28, 2021
Geweldig
T
Titia
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
november 21, 2021
Veel sauna’s niet echt warm genoeg, geen zwembad meer. Ook een beetje het idee dat het eten allemaal aan het randje zit. Super jammer want de opzet is verder wel leuk.
L
Linda
6 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
november 19, 2021
Zeer slecht! Veel defect(deuren sauna’s, jacuzzi), glad buiten door groene aanslag. oubollig interieur . Geen zwembad wat wel op de site staat. Rustruimte boven voorzien van harde ligbedden. Geen uitleg over sauna gebruik, wegwijzers. En zonder aankondiging al om 18.00 gesloten, terwijl op Website 19.00 uur staat. Natuurlijk is het erg goedkoop, maar ik betaal liever meer voor een goede sauna!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • 1 of 2 overnachtingen voor twee personen
 • Met dagentree voor de wellness
 • Bij Sauna en Beautyresort de Leliehof in Makkum
 • Bij aankomst krijg je koffie of thee met wat lekkers om de dag goed te beginnen
 • Daarna kan je onbeperkt gebruik maken van de saunafaciliteiten
 • Zoals de Finse Kotasauna, het stoombad, de whirlpool, het voetenbad en de houtgestookte hot tub
 • Kom tot rust in één van de sfeervolle rust en relaxruimtes
 • Je kan ook plaatsnemen op het massagematras

 • Maak vrij gebruik van scrubzout, shampoo en douchegel
 • Plof na je wellness-dag neer op het comfortabele bed in de hotelkamer
 • In het weekend geldt een meerprijs van € 5,00 per persoon per nacht

 • Ontbijt is te verkrijgen voor € 9,50 per persoon

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op www.leliehof.nl/reserveren. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag van 11.00 tot 19.00. Meer info: voor vrijdag t/m zondag is er een weekend-toeslag van € 5,00 per persoon. Niet geldig in juli en augustus. Ontbijt is verkrijgbaar voor € 9,50 per persoon. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Sauna en Beautyresort de Leliehof

Sauna en Beautyresort de Leliehof ligt in Makkum aan het IJsselmeer. Op nog geen uur rijden van Amsterdam, om maar 's wat te noemen, direct na de Afsluitdijk in Friesland. Een kleinschalige, knusse spa met voldoende ruimte en faciliteiten voor een beperkt aantal ontspanners per dag. Uiteraard vind je hier verschillende droge sauna's, een Turks stoombad, infraroodsauna, whirlpool, voetenbad, jacuzzi en een koud dompelbad. Alles gaat volgens de oorspronkelijke Finse saunagewoontes waarbij de saunagang gebruikt wordt om de weerstand te versterken. Ook een schoonheidsbehandeling, massage of hamam-behandeling behoort tot de mogelijkheden. Tussendoor of juist aan het eind van de dag kan je plaatsnemen in het sfeervolle restaurant voor een twee- of driegangendiner, een maaltijdsalade en vers belegde broodjes.