Geen nieuwe meldingen

Pabo Nederland

Pabo-waardebonnen van € 50, € 75 of € 100 voor de hele collectie incl. sale

Tot 60% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Geldig voor het hele assortiment, ook op de reeds afgeprijsde artikelen, zonder minimale besteding bij de waardebon van € 50.

Wat je krijgt

Avontuur is niet altijd ver te zoeken: spannend en intiem avontuur kan ook dichtbij zijn. Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf of bij elkaar met het avontuurlijke assortiment van online erotiekspecialist Pabo.

Kies uit 3 opties

  • € 19,95 voor een Pabo-waardebon van € 50
  • € 29,95 voor een Pabo-waardebon van € 75
  • € 39,95 voor een Pabo-waardebon van € 100

Je kan je bon gebruiken voor het hele assortiment van Pabo.nl dat bestaat uit stijlvolle, verleidelijke en prikkelende producten voor hem, haar en elkaar. Zo vind je er onder meer lingeriesetjes (ook in de maten D-E-F), modeaccessoires, toys en drogisterij-artikelen, zoals massageolie, parfums en voorbehoedsmiddelen. Het assortiment van Pabo.nl bestaat uit kwaliteitsmerken, waaronder Besired, BLove, KissMe, Avanza, Club L, ToyJoy, Taboom en MaeB. Kortom, een uitgebreide keuze uit allerlei sexy en trendy artikelen.

Pabo-waardebon

  • Geldig voor het hele assortiment, ook voor de reeds afgeprijsde artikelen, zonder minimale besteding
  • Geen minimum aankoopbedrag voor de waardebon van € 50
  • Verleidelijke lingerie, spannende speeltjes, trendy mode, massageoliën en parfums
  • Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook verkrijgbaar in grote maten
  • Op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, de volgende werkdag je pakket discreet in huis

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf moment van aankoop t/m 15 mei 2017.
Aankoop: maximaal 2 groupons per adres te koop, maximaal 1 groupon per bestelling te gebruiken.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 2,95 per bestelling. De waardebon is niet te gebruiken voor deze kosten. Je moet de waardebon in een keer gebruiken.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, doe daarmee uiterlijk 15 mei 2017 je bestelling. Bestellen doe je op pabo.nl, met gebruik van je groupon-codes. Vul je code in bij "heb je een actie-, kortings-, of vouchercode" (dit veld wordt zichtbaar door het plusje (+) aan de linkerzijde van de regel in je winkelmandje aan te klikken). De levertijd bedraagt circa 2 werkdagen, na het inwisselen van je groupon. Alle verzendingen zijn neutraal verpakt en hebben geen herkenbare afzender. Alle bestellingen worden verzonden volgens de leveringsvoorwaarden van Pabo.nl, deze kan je online bekijken op www.pabo.nl/generalconditions.
Meer info: geen minimale besteding voor de waardebon van € 50. Voor de waardebon van € 75 geldt een minimale besteding van € 10 en voor de waardebon van € 100 geldt een minimale besteding van € 15. Alleen geldig voor de webshop. Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pabo

Je liefdesleven is een spannende ontdekkingsreis. Bij Pabo begint alvast de voorpret: fantaseren hoe je jouw nieuwe aankoop thuis gaat gebruiken. In je eentje, met zijn tweeën of... Pabo zal je begeleiden op deze ontdekkingsreis - join the experience. Ga naar pabo.nl, kies één van de artikelen en je ontdekkingsreis kan beginnen... Bestel je op werkdagen vóór 20.00 uur, dan heb je je pakketje de volgende werkdag al in huis.