Geen nieuwe meldingen

Peach & Pearl

Van Glymesstraat 14, Oud Gastel

Huidverbetering: 1 of 3 keer een sessie cosmetische acupunctuur bij Peach & Pearl

Kies optie

In een Notendop

De zeer fijne naalden die worden geplaatst op uitgekiende, plekken van je lichaam staan in verbinding met organen en andere lichaamsfuncties

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1x cosmetische acupunctuur van 60 minuten (waarde € 70)
  • € 39,99 voor 3x cosmetische acupunctuur van 60 minuten (waarde € 210)

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de Chinese geneeskunde. Het is een behandeling met zeer fijne naalden, die worden geplaatst op uitgekiende, plekken van je lichaam. Deze plekken staan in verbinding met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze geneeswijze.

Bij de behandeling van deze deal worden de haarfijne naalden geplaatst om je lichaam te stimuleren meer collageen aan te maken. Collageen richt zich op zijn beurt weer op het vullen van ouderdomslijntjes waardoor je weer fris en stralend voor de dag komt.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail minimaal 32 uur vooraf via isabelle@peachpearl.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Peach & Pearl

Peach & Pearl laat je kennismaken met Cosmetische Acupunctuur-technieken uit het verre Oosten. Deze technieken worden al duizenden jaren ingezet om verstoorde lichaamsfuncties te reguleren en om je schoonheid, uitstraling, vitaliteit, welzijn en gezondheid te stimuleren. De verstoorde lichaamsfuncties waar Peach & Pearl zich op richt manifesteren zich aan de buitenkant van ons lichaam in de vorm van o.a. vermoeide ogen, een losse, droge of olieachtige huid, een bleke huidskleur, wallen onder de ogen, rimpeltjes, levenloos haar, grijs haar, haarverlies en hangende borsten.