Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

Sint-andriesstraat 63, rotterdam

Spa Pedicure van 45 minuten voor mannen incl. korte voetmassage bij Heavenly Beard Bar in Rotterdam

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Een pedicure is ook voor mannen echt geen overbodige luxe; naast dat het gewoon verzorgd is, voorkom je een hoop potentiële klachten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
MIke
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 9, 2021
Behandeling was heel goed. Mooie, nieuwe, zaak. Keurig op tijd begonnen en netjes op afgesproken tijd beëindigd. Kom hier zeker terug.
replied
View Comment +
R
Rudy
5 beoordelingen3 beoordelingen
september 15, 2021
Een hele positieve ervaring. Als klant kan je je wens aangeven. Ik ben verwelkomd met een kopje thee (eigen keuze). Behandeling is uiterst relaxed. Een absolute aanrader.
replied
View Comment +
T
Thomas
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 10, 2021
Zeer aangename sfeer, goed uitgevoerde behandeling. Gelijk een vervolg afspraak gemaakt.
replied
View Comment +
S
Samita
2 beoordelingen1 beoordelingen
september 6, 2021
Voor mijn man de aankoop gedaan. Hij kwam zeer tevreden thuis! Mooi uitstralende zaak en spontane dame. Maar vooral heel hygiënisch!
replied
View Comment +

Over deze deal

 • Spa Pedicure voor mannen incl. korte voetmassage
 • De salon bevindt zich in Rotterdam-Zuid

 • De behandeling duurt 45 minuten en bestaat uit:
  • Verfrissend voetenbad
  • Voetscrub
  • Verzorging van de nagelriemen
  • Knippen
  • Eelt-verzachtende behandeling
  • Polijsten van de teennagels
  • Korte voetmassage
 • Duurt de behandeling langer dan 45 minuten, dan wordt er een meerprijs van € 5 per 15 minuten in rekening gebracht. Deze is te betalen in de salon.

Dit is geen medische pedicure of pedicure voor probleemvoeten, het is een spa-pedicure. Indien je overmatig eelt hebt, wordt aangeraden om een 2e afspraak in te plannen. Kalknagels vallen onder medische pedicure en dat wordt niet aangeboden.

En sorry ladies: deze deal is echt alléén geldig voor mannen

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0623 215 445. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30 december 2021 van maandag t/m vrijdag. De deal is alleen geldig voor mannen. Zorg dat je op tijd bent, graag 5 of 10 min aanwezig voor je afspraak. Kom je meer dan 10 min te laat, dan komt je afspraak te vervallen. Duurt de behandeling langer dan 45 minuten, dan wordt er een meerprijs van € 5 per 15 minuten in rekening gebracht. Deze is te betalen in de salon. Minimaal 24 uur van te voren reserveren via 06-23215445 ovv je codes. Niet geldig i.c.m andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Heavenly Beard Bar

Heavenly Beard Bar in Rotterdam is een schoonheidssalon, écht voor mannen, tenzij je een bearded lady bent. De behandelingen zijn volledig toegespitst op mannen, op het gebied van huid en gezichtsbeharing. Dit vergt namelijk een andere aanpak. Niet alleen zijn stache & baard letterlijk in your face, ze kennen ook hun eigen kenmerkende eigenschappen. Zo is gezichtsbeharing echt anders dan hoofdhaar en kan je last hebben van onregelmatige haargroei of loopt de haarlijn op plekken die je liever anders ziet. Bij Heavenly Beard Bar zijn ze gespecialiseerd in de aanpak van juist dit soort problemen. Oh ja: je kan hier ook je tanden laten bleken. Laat je die goed verzorgde baard echt shinen.