Geen nieuwe meldingen

Oliemolensingel 58, Enschede

Introductieduik bij Pelidive Duiksport in Enschede

Tot 65% korting.
Kies optie

In een Notendop

Maak kennis met de onderwaterwereld, leer de basisvaardigheden en ervaar hoe het is om onder water te ademen in het 3,5 meter diepe zwembad.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een introductieduik voor 1 persoon (waarde € 50)
  • € 34,99 voor een introductieduik voor 2 personen (waarde € 100)

Tijdens de introductieduik leer je onder professionele begeleiding hoe het is om onder water te ademen. Na een korte theoretische uitleg start je in het ondiepe zwembad waar je even kan wennen aan de duikuitrusting. Eenmaal geacclimatiseerd, verplaats je je samen met een instructeur naar het 3,5 meter diepe bad om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het voortbewegen onder water als je een uitrusting draagt.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, m.u.v. feestdagen (op basis van beschikbaarheid). Kijk voor de beschikbaarheid op pelidive.nl. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf online op info@pelidive.nl, met gebruik van je groupon-code.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd: 12 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pelidive Duiksport

Op loopafstand van het centrum van Enschede vind je Pelidive Duiksport, één van de oudste duikscholen van Twente. Hier voel je je als een vis in het water voor het behalen van je Open Water SSI of diverse specialty-cursussen, zoals wrakduiken of grotduiken. Kwaliteit en plezier staan hierbij centraal. Ook worden er duiktrips, informatiebijeenkomsten en oefenavonden georganiseerd. Fijn om te weten: Pelidive biedt een slagingsgarantie. Trots melden ze dat ze al meer dan 1500 brevetten hebben uitgeschreven.

Pelidive Duiksport

Sport of buitenactiviteit, Zwemmen, Sport