Geen nieuwe meldingen

Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70, Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt: entreeticket voor het pretpark

Kies optie

In een Notendop

Een onvergetelijk dagje in dit deels overdekte pretpark met meer dan 25 attracties, in het teken van de populaire figuren van Studio 100.

Over deze deal

  • Entreeticket Plopsa Indoor Hasselt
  • Te vinden aan de Gouverneur Verwilghensingel 70 in Hasselt
  • Voor kinderen van 1 meter of langer
  • Het ticket is geldig voor gratis en onbeperkte toegang tot alle attracties en shows voor zover de capaciteit dit toelaat
  • Plan je bezoek t/m uiterlijk 3 april 2020

Meer dan 25 binnen- en buitenattracties

Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of -vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Nadat je je buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een liveoptreden van Bumba en zijn vriendjes in het nostalgische Theater. Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Plopsa Indoor Hasselt t/m 3 april 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd, vervangen of worden verlengd.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter. Tickets voor kinderen vanaf 85 cm tot 1 meter lang kosten € 11,50. Deze zijn te koop aan de kassa of via www.plopsaindoorhasselt.be. Kinderen onder 85 cm mogen gratis binnen. Dieren zijn niet toegestaan in het park. Het ticket is geldig voor gratis en onbeperkte toegang tot alle attracties en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plopsa Indoor Hasselt

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 attracties van Plopsa Indoor Hasselt.

Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren.