Geen nieuwe meldingen

Postando

Stuur 1, 3 of 5 ansichtkaarten met je eigen foto('s) vanaf je smartphone inclusief verzendkosten via de Postando-app

Kies optie

In een Notendop

Ansichtkaart 2.0: stuur je eigen digitale foto’s als kaart direct vanaf je smartphone - wereldwijd, inclusief verzendkosten.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 1, 3 of 5 persoonlijke ansichtkaarten sturen via de Postando-app
  • Perfect voor het sturen van een ansicht- of verjaardagskaart van je vakantieadres
  • Personaliseer met je eigen foto’s en tekst
  • Eenvoudig en tijdbesparend in 4 stappen: afbeelding selecteren, tekst invoeren, ontvanger selecteren, verzenden
  • Geïntegreerde videofunctie - de mooiste momenten kunnen worden gekoppeld aan bewegende beelden als video met behulp van een QR-code
  • De kaart arriveert meestal 2 dagen nadat deze is gemaakt in de brievenbus van de ontvanger
  • Duurzaam dankzij CO2-vriendelijk papier/transport en geen UV-lak

Afgezien van de postzegelverzamelaars onder ons: wie wil er eigenlijk een ansichtkaart kopen, de verzendkosten op het postkantoor regelen en vervolgens een brievenbus op de vakantiebestemming vinden? Juist. Het verzenden van een zonnige groet is tegenwoordig heel makkelijk: met de Postando-app worden je eigen foto’s op je smartphone eenvoudig omgezet in een ansichtkaart die alleen hoeft te worden ‘gepimpt’ met wat persoonlijke tekst. Met een druk op de knop is de kaart onderweg vanuit Australië, Argentinië of Anna Paulowna. Met deze Postando-deal kunnen vrienden en familie deze direct vanaf de smartphone digitaal geprinte ansichtkaarten bekijken.

Postando App downloaden via App Store of Google Play

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2021.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 oktober 2020 je ansichtkaarten. Download de Postando-app (Android) via play.google.com/store/apps/details?id=de.postando.postando. Download de Postando-app (Apple iOS) via apps.apple.com/de/app/postando/id1140255327. Voer bij het betalingsproces je grouponcode in.
Meer info: inclusief verzendkosten (wereldwijd). Je kaarten worden verstuurd door Postando. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Postando via https://nl.postando.de/aanvraag/, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Postando

Met de Postando-app kan je eenvoudig je eigen digitale foto's van je smartphone ontwerpen als individuele ansichtkaarten en deze wereldwijd verzenden. Als een zonnige groet vanaf je vakantieadres of voor een verjaardag, voor de feestdagen, als uitnodigingskaart of gewoon voor de lol. Als alternatief kan je ook smaakvolle sjablonen gebruiken. De productie is duurzaam op CO2-vriendelijk papier zonder ozonafbrekende UV-lakken.