Geen nieuwe meldingen

Bestel een gewone of magische mok met jouw foto er op bij Printerpix

Tot 78% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga voor een gewone fotomok of voor de ‘magische’ variant waarbij de foto verschijnt als er heet water in geschonken wordt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
7 dagen geleden
Handig programma om je boek mee te maken. Je kan ook mooie achtergronden kiezen etc en er is veel keuze. Alleen bezorgkosten van 15 euro.. vind ik dan wel jammer.. maar dan nog een mooi fotoboek voor een schappelijke prijs.
A
Alex
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 22, 2020
2 orders op dezelfde dag geplaatst. 1 order ontvangen, de andere nog steeds niet na een week.
R
Rob
2 beoordelingen2 beoordelingen
2 dagen geleden
Printerpix maakt keurig een klachten case nummer aan over te hoge verzendkosten en afdruk kwaliteit maar komt niet met een antwoord en/of oplossing
T
Trees
6 beoordelingen3 beoordelingen
juni 22, 2020
Te dure verzendkosten er is een mail gestuurd dat het is verzonden. Inmiddels een week verder en kog steeds niets ontvangen.
S
SandraTOP REVIEWER
60 beoordelingen44 beoordelingen
juni 22, 2020
Helemaal geweldig. Snel en goed.Is in hele korte tijd leuk album geworden. Veel opties en mogelijkheden en heel snel geleverd!
K
K
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 17, 2020
Altijd goede ervaringen met Printerpix gehad. Vroeger was het programma niet heel gebruiksvriendelijk, maar ik vind dat ze dit grotendeels wel opgelost hebben. Kwaliteit-prijs verhouding is erg goed. Ja, duurdere fotoboeken hebben soms wel betere kwaliteit, maar hier betaal je soms dan ook wel 10x zo veel voor. Voor het volgende fotoboek ga ik weer voor Printerpix!
M
Monique
3 beoordelingen3 beoordelingen
juni 3, 2020
De site Werkt het lekkerst met Chrome. Daar moest ik eerst even achter komen. De verzendkosten stonden (staan?) verkeerd vermeld. Was duurder dan in Groupon vermeld stond. Maar na een mailtje naar Printerpix werd mij toegezegd het verschil te zullen terug betalen. Daar wacht ik nog op. Ik moet ook het product nog ontvangen. So far so good. Ik wacht het af. Vooralsnog geen klachten. Algemeen
B
BTOP REVIEWER
9 beoordelingen5 beoordelingen
juni 1, 2020
Goed
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

  • € 3,99 voor 1x mok met jouw foto (waarde € 16,95)
  • € 7,50 voor 2x mok met jouw foto (waarde € 33,90)
  • € 10,99 voor 3x mok met jouw foto (waarde € 50,85)

  • € 5,99 voor 1x magische mok met jouw foto (waarde € 22,95)
  • € 10,99 voor 2x magische mok met jouw foto (waarde € 45,90)
  • € 15,99 voor 3x magische mok met jouw foto (waarde € 68,85)

De details

  • Gewone mok van 325 ml. in wit keramiek of magische mok van 325 ml. in zwart keramiek
  • Bij de magische mok verschijnt de foto als je heet water in de mok schenkt
  • Upload de foto van je computer, Facebook of Instagram
  • Duurzame kleurenprint in hoge resolutie

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 6,99 (optie 1 en 4), € 8,99 (optie 2 en 5) of € 9,99 (optie 3 en 6), online te betalen aan Printerpix.
Hoe je groupon te gebruiken: plaats je bestelling bij https://www.printerpix.nl/redemption/ en vul je groupon-code in in het veld op de website.
Levering: binnen circa 10 werkdagen.
Meer info: je product wordt geleverd door Printerpix. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Printerpix via e-mail op helpen@printerpix.nl óf telefonisch op 0176 775 647, o.v.v. Groupon. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren.

Over Printerpix

Printerpix is een webshop waar je terecht kan met al je fotowensen. Met de gebruiksvriendelijke online software maak je gepersonaliseerde fotocadeaus zoals fotoboeken, bekers, metalen afdrukken, doeken, kalenders, dekens en meer. Leuk als kado voor kinderen, ouders, vrienden of zelfs huisdieren of voor op speciale gelegenheden zoals een jubileum, bruiloft of babyborrel. Printerpix heeft meer dan 35 jaar ervaring en een eigen ontwerpteam dat je kan helpen bij vragen.