Geen nieuwe meldingen

(Half)jaarabonnement op National Geographic Magazine, je abonnement stopt automatisch

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontvang 6 of 12 keer het iconische magazine vol zinderende fotografie en urgente reportages thuis en ontdek de wereld (opnieuw).

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor 6 nummers National Geographic Magazine - halfjaarabonnement (waarde € 35,70)
  • € 34,99 voor 12 nummers National Geographic Magazine - jaarabonnement (waarde € 71,40)

Je krijgt elke maand National Geographic Magazine op je deurmat en na een (half)jaar stopt het abonnement automatisch.

National Geographic Magazine

Het wereldvermaarde natuurtijdschrift neemt je mee over de planeet, op zoek naar de meest interessante plekjes en haar bewoners. Elke maand lees je bijzondere verhalen uit de wereld van natuur, archeologie en verre culturen, ervaar je bijzondere fotografie van toonaangevende fotografen van over de hele wereld en ontdek je actuele wetenschap en avontuurlijke expedities. Van een fotoreportage over ‘s werelds mooiste landschappen tot een kijkje in klimaatverandering in de Alpen en het antwoord op de vraag waarom walvissen exploderen. National Geographic zet zich op gepassioneerde wijze in voor onze planeet en al zijn bewoners en is een blad voor mensen die méér willen weten.

Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt omstreeks 25 juni 2019 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over National Geographic

De National Geographic Society werd in 1888 opgericht "ter vergroting en verspreiding van geografische kennis". Deze enorme wetenschappelijke en educatieve non-profitorganisatie doet er vanaf haar oprichting vol passie alles aan om miljoenen mensen dagelijks via diverse media te informeren en inspireren over de wereld waarin we leven. Voor hen die nieuwsgierig zijn en méér willen weten.