sluit
TTD Launch

Prosim4u

Laan van Waalhaven 124, Den Haag

Vliegen in een simulator van een Boeing 737 of een Cessna 172 voor 2 personen bij Prosim4u

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

In de nagebootste cockpit van een Boeing 737 of een Cessna 172 pak je de stuurknuppel vast en waan je je 1 of 1,5 uur een echte piloot.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 119 voor 1 uur vliegen in een Boeing 737 of Cessna 172 voor 2 personen (waarde € 300)
  • € 169 voor 1,5 uur vliegen in een Boeing 737 of Cessna 172 voor 2 personen (waarde € 450)

Zonder een woordje uitleg houd je geen vliegtuig in de lucht. Om te voorkomen dat je virtueel neerstort, krijg je vooraf wat instructies, onder het genot van een kopje thee of koffie. Hierna stap je de cockpit in en is het tijd om op te stijgen. Je kan kiezen uit meer dan 100 vliegvelden om op te vliegen, waaronder Hong Kong, Sint Maarten en ons eigenste Schiphol. Door het grote scherm, met realistische graphics en ruim zicht, lijkt het net alsof je echt aan het vliegen bent. Bijsturing van een echte instructeur tijdens het vliegen zorgt dat je na je vlucht iets hebt bijgeleerd, mocht er ooit een vervolg komen op Con Air en jij zit op die vlucht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Maximaal 2 personen als passagier per klant. Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via groupon.nl/reservations. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt..
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de Algemene Voorwaarden van Prosim4u gelden voor alle klanten van Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ProSim4u

ProSim4u geeft je de kans om te leren vliegen in veel verschillende soorten vliegtuigen. Deze virtuele vliegschool biedt cursussen aan voor zowel enthousiastelingen als piloten in spé, beginner of gevorderd.