Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

PuzzlePack

Escapegame voor thuis: ''Matchfixing - The Game'', voor 1-6 personen via PuzzlePack

Kies optie

In een Notendop

Kom erachter of EURO2020 wel eerlijk was verlopen als het gewoon door was gegaan met behulp van puzzels, raadsels en mysteries.

Over deze deal

  • Escapegame voor thuis
  • Geleverd op je deurmat

  • Voor 1-6 personen
  • Je bent 90 minuten bezig, exclusief blessuretijd…

‘Matchfixing - The Game’‘

In dit interactieve gezelschapsspel moeten jullie ontrafelen wat er gebeurd zou zijn tijdens voetbalspektakel EURO2020. Zou alles eerlijk zijn verlopen? Wie zou de winnaar zijn? Wie doen er alles aan om te winnen? Los puzzels, raadsels en mysteries op en ontdek de uitkomst.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: online inwisselen op https://puzzlepack.nl/groupon bekijk de inwisselinstructies op de groupon.
Meer info: levertijd bedraagt ongeveer 2-3 werkdagen. Inclusief verzendkosten in Nederland. In België zijn de verzendkosten € 3,75. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over PuzzlePack

De puzzel over wat nou een PuzzlePack is lossen wij voor je op: een PuzzlePack is een interactief gezelschapsspel - in de vorm van puzzels en raadsels - dat via de post naar je toegestuurd wordt. En een PuzzlePack thuis los je vervolgens zélf op. Bundel je krachten met vrienden, familie of collega's om bijvoorbeeld een escaperoom op te lossen, waar en wanneer je maar wil. Alle spellen hebben een speciaal thema, inclusief sfeervol spelmateriaal.