Geen nieuwe meldingen

Quality Touch

Polluxstraat 348, Groningen

1, 3 of 5 massages van een uur, bij je thuis of in de praktijk bij Quality Touch

Tot 66% korting.
470+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Voel je beter na een ontspanningsmassage, therapeutische massage, anti-cellulite massage, hotstone-massage of sportmassage van 60 minuten.

Wat je krijgt

 

Kies uit 5 opties

  • € 24,99 voor 1 massage naar keuze van 60 minuten (waarde € 55)
  • € 72,99 voor 3 massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 165)
  • € 114,99 voor 5 massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 275)
  • € 54,99 voor 1 anti-cellulite massage van 120 minuten (waarde € 150)
  • € 149,99 voor 3 anti-cellulite massages van 120 minuten (waarde € 450)

Bij deze deal krijg je bij de opties voor 1, 3 of 5 massages van 60 minuten de keuze uit ontspannings-, therapeutische, anti-cellulite, hotstone- of sportmassages. Een massage duurt 60 minuten en je kan terecht bij de praktijk in Groningen, maar de massagetherapeut kan ook bij je thuis komen. Dat is misschien best prettig als je acute ontspanning nodig hebt of geblesseerd bent. Je kan ook een stapje verder en een anti cellulite massage van 120 minuten kiezen. Deze massage is intensief en richt zich middels een speciale techniek op het verminderen van putjes op plaatsen waar cellulite zich heeft opgehoopt, bijvoorbeel je benen, heupen, billen en buik.

Quality Touch

Massages van kwaliteit, dat doet de naam vermoeden. Ze worden in vele varianten aangeboden: facelift-massage, sportmassage, stoelmassage, anti-cellulite massage en meer. Ook kunnen de mensen van Quality Touch je helpen bij blessures en met tape-therapie. Je vindt hier alles om je goed te voelen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een massage duurt 60 of 120 minuten. Thuis gemasseerd worden mogelijk binnen straal van 30 km van Groningen, voor meer informatie bel je naar 06 41 437 516. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Quality Touch

Massage, Lichaamsmassage